Krtkova dobrodružství přehled

Krtkova dobrodružství https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450301/bmid_krtkova-dobrodruzstvi-RPZ-450301.jpg 5 51 51

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krtkova dobrodružství. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

angloumene
17.05.2024 3 z 5

Knihu propojuje krásné zpracování, jednotlivé příběhy se od sebe ale velmi liší.

První krtek a kalhotky - krásný příběh vhodný pro malé děti. Názorně ukazuje, kolik práce dá vyrobit jedny kalhoty a jak je pěkné si vzájemně pomáhat. 5*

Krtek a autíčko - zbytečně mravokárný (autíčka se nerozbíjí) a snový - záhadná oprava auta. Jinak docela fajn příběh o naplnění velkého přání. 4*.

Krtek ve městě - z mého pohledu pro (minimálně malé) děti nevhodný příběh. Zlí lidé staví město, zničí zvířátkům domov a ta mají strach. Následně dostanou papír s razítkem a začne se odehrávat až kafkovské drama. Depresivní, destruktivní ( nejen lidé les, ale i zvířátka ničí lidem auta) a s ponaučením, že v lese je nejlíp. 2*.

mataaskorice
22.02.2024 5 z 5

Tahle krtečková byla super.


Janizoun
09.08.2023 5 z 5

V této knize od "Alberta" jsou pohádky, "Jak Krtek ke kalhotkám přišel", "Krtek a autíčko" a "Krtek ve městě". Když už nevím jakou knihu dětem mám číst, téměř vždy vyhraje Krtek a sáhnu i po této knize. A tak nastal čas i nyní, Krtek totiž nikdy nezklame. Ať jsou děti nemocné, nebo zdravé, Krtečka stále milují a chtějí ho přečíst. Čtení krásné, obrázky úžasné, co dodat... Prostě Krtek od pana výtvarníka Zdeňka Milera, je pro mě takový český národní poklad a tak se k němu sama moc ráda vracím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krtkova dobrodružství v seznamech

v Přečtených63x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených4x
v Knihotéce31x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

pohádky krtek

Autoři knihy

Eduard Petiška
česká, 1924 - 1987
J. A. Novotný
česká, 1918 - 2005