Ďáblův deník přehled

Ďáblův deník https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527255/bmid_dabluv-denik-6564ddae586ba.png 4 22 22

Kuba Sobański série

1. díl

Pouze velcí dokážou uskutečnit své touhy. Já jsem ten největší. Vítejte v mém dokonalém světě. Jmenuji se Kuba, je mi dvaadvacet let a mám všechno, co byste mohli mladému klukovi závidět – krásnou přítelkyni, podkrovní byt v Krakově, sportovní auto a studium, které mě má v budoucnu vynést mezi právnickou špičku v celé zemi. A mám ještě něco Temné tajemství, které se dozví jen málokdo. A cenou za jeho odhalení je smrt. Nedokážu odolat svým touhám. Dělám to, na co se někteří lidé bojí vůbec pomyslet a jiní o tom tajně sní. Jsem sériový vrah, lidský odraz ďábla. Jsem něco víc než ostatní. Chodím mezi vámi, aniž byste tušili, že den, kdy se se mnou poprvé setkáte, může zahájit odpočet posledních okamžiků, které vám na tomto světě zbývají. Předkládám vám svůj deník. Jakmile si ho přečtete, nic už nebude jako dřív. Odvážíte se?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Pamietnik diabla , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ďáblův deník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

mi-nul-o
předevčírem 3 z 5

Těšila jsem se na thriller s originálním dějem a byla zklamaná, dokonce jsem nejdřív chtěla přestat číst. Pak mi to ale došlo - ber to jako vtip, humoristické dílko, neber to vážně a jen se tomu směj! A přístup se osvědčil, bavilo mě to. :-)
Knížku brát vážně ani nejde, šťastných náhod je až příliš a hlavně mě fascinuje, jak nikdo nemá doma zabezpečovací systém ani kamery, dokonce ani dcera samotného velitele policie. :-D

rodak
10.05.2024 5 z 5

Tohle bylo fakt dílo.Ač hrůzné, zvrácené a neskutečné,tak mě to strašně bavilo.A těším se na další díly.


Jidu
24.04.2024 3 z 5

Úvodem chci říct, že námět knihy je opravdu povedený. Kdyby se něco maličko upravilo, tak by to byla pecka. Přeci jen...kolikrát za život jsme na ulici potkali vraha? Vážně si myslíme, že bychom ho poznali? Co když je to od pohledu úplně normální kluk..? A o tom kniha pojednává.

Kuba má opravdu všechno, dobré vzdělání, královnu krásy, peníze, je krásný, na kterou si ukáže, tu může mít. Ale má temné tajemství. A zde přichází problém.

To temné tajemství je totiž docela "odfláknuté". Dozvíme se, co má kde kdo na sobě, jak mu to co obepíná, co by s tím člověkem dělal (v rámci zákona), ale když dojde na popis toho zla, tak je to šup lup, zabil jsem ji.

Čekala bych, že když je tady tak detailně popsáno oblečení atd, tak si autor dá práci i s detaily u vražd. Přeci jen to mi tam fakt chybělo. Přes 100 stran se po prologu čeká a nakonec je to otázka pár stránek.

Další věc, co knize moc nepomohla, tak je dost otřesný překlad. Standardně si toho nevšímám, ale tady to bylo opravdu do očí bijící a hl. postava se kvůli tomu někdy vyjadřovala dost divně.

Také bych určitě ubrala na erotických scénách. Ze začátku jsem si myslela, že si někdo popletl žánr. "TO" sem sice patří, ale ne tolik. Pak už to bylo otravné.

Suma sumárum, zajímavá kniha námětem, ale provedení nic moc. Hodnotím jako průměr a jsem zvědavá na další díly.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ďáblův deník v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce64x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

polská literatura thrillery sérioví vrazi

Autorovy další knížky

2023  70%Ona
2024  81%Ďáblův deník