Lars útočí přehled

Lars útočí https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442284/bmid_lars-utoci-uCK-442284.jpg 4 206 206

Lars série

< 3. díl >

LARS MUSÍ ZAÚTOČIT, PROTOŽE TENHLE PŘÍPAD JE ZATRACENĚ OSOBNÍ… Lars, soukromé očko, milovník kvalitního bourbonu, ryčné hudby a vůně žen, měl ve svém staromládeneckém životě sotva dvě či tři vážnější známosti. Jedna z nich, krásná Viktorie, se mu po téměř dvaceti letech odloučení ozve s úpěnlivou prosbou o pomoc. Před několika dny se beze stopy ztratil její syn Artur, přičemž chlapcovo záhadné zmizení bylo doprovázeno neméně záhadným vloupáním do trezoru ve firmě, v níž je zaměstnán jeho otec. Když se Lars od Viktorie dozví, že Arturovi je devatenáct a že muž, který ho vychovává, vlastně ani není jeho biologický rodič, zbystří. Ihned se pustí do pátrání, během něhož je lepší neplést se mu do cesty, natož mu lhát nebo se ho dokonce snažit zastavit, jak se o to několik nešťastníků pokusilo. Tentokrát Lars nevyčkává, ale útočí, protože někdy věci zkrátka nejdou brát jinak než osobně.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lars útočí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (64)

zbuy
20.04.2024 4 z 5

Lars provětral mimo svého miláčka Ford Mustang GT i svůj nabroušený jazyk a drsnými vtípky okořenil vyprávění dalšího svého případu, který vyřešil na hraně zákona, jak už ostatně u něho bývá zvykem.

Květ
10.04.2024 4 z 5

Další díl s Larsem, už třetí. Stejně tak cynický, obhroublý, frajírkovský, stejně úsměvný jako ty předtím. Je to taková odpočinková jednohubka, co se čte snadno a rychle. Zatím mě to pořád baví.


playada
05.03.2024 5 z 5

Larsi, Larsi. Ty jsi ale číslo. Jdu se kouknout, co tam máš dál. Jestli se s Tebou budu muset na krátkou chvíli rozloučit, budu moc smutná. Zvykla jsem si na Tebe. Ale já budu trpělivá. Na dobrý věci se vyplatí počkat.

všechny komentáře

Související novinky (4)

Řízných krimi románů s drsňákem Larsem je už pět!

05.10.2022


Lars se ocitne pod palbou a také na té horší straně mříží…

22.03.2021


Lars musí zaútočit, protože tenhle případ je zatraceně osobní…

14.10.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (2)

Kdo kouká častějc do zpětnýho zrcátka než před sebe, koleduje si o malér.


Přátelství je krásná věc, ale chleba si jím nenamažeš.


Kniha Lars útočí v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených246x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených12x
v Knihotéce145x
v Chystám se číst52x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x