Láska a iné vykoľajenia přehled

Láska a iné vykoľajenia
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379045/bmid_laska-a-ine-vykolajenia-TbZ-379045.jpg 4 207 207

Noe je beznádejný romantik. Vracia sa domov, aby sa dal dokopy so svojou bývalou priateľkou Rinou, s ktorou sa rozišiel pred odchodom na vysokú školu. Ammy neverí v pravú lásku – príkladom sú jej rodičia. Otec si našiel novú rodinu a mama to nezvláda. Ammy cestuje na otcovu svadbu a vyčíta si, že nechala mamu zrútenú doma. Ammy a Noe teraz sedia v jednom vlaku a zúfalo túžia dosiahnuť svoj cieľ, no vonku zúri snehová búrka a oni nemôžu pokračovať v ceste. Neostáva im nič iné, len z vlaku vystúpiť a putovať na vlastnú päsť. Spočiatku to vyzerá na malú zachádzku, no zmení sa na smršť udalostí. Ráno ich dobrodružstvo naberie katastrofický smer. Môže jedna noc naozaj zmeniť ich pohľad na lásku a prevrátiť život naruby?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

Love and Other Train Wrecks , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska a iné vykoľajenia. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (53)

ElessaRiverbow
01.03.2024 4 z 5

Tahle kniha mi doma leží už nějakou dobu, tak jsem po ní konečně sáhla. Je to velmi miloučké usměvavé čtení a dobře se to čte. Kapitoly jsou krátké, takže příběh rychle utíká. Ammy i Noah mi byli sympatičtí už od začátku, i když Ammy na Noaha nemusela být sem tam tak ostrá. Konec mě trochu zklamal a kniha mohla být klidně o pár stran delší.

Lucif
07.09.2023 3 z 5

Zábavný, milý a celkem vtipný příběh plný různých překvapení. Opět jsem přečetla jedním dechem. Je to hlavně o vztazích - rozchody a setkání, nové začátky i konce - prostě přesně jako v životě. Znovu doporučuji přečíst si v období rozchodu, asi spíše než v době zamilovanosti, i když co já vím .. Myslím si, že může dát trochu optimismu člověku do žil. Už vím kdo ji jistě ocení.


Bety093
17.08.2023 4 z 5

Na tuhle knížku jsem v knihovně narazila úplně náhodou. Neměla jsem od ní velké očekávání a nedá se tedy úplně říct že mě překvapila, ale zároveň ani nezklamala. Možná kdybych ji četla v zimě, tak bych se do ní dokázala více dostat, ale celkově lehce nadprůměrná knížka. Hezký příběh, doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (19. - 25.11.)

19.11.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska a iné vykoľajenia v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených263x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených7x
v Knihotéce140x
v Chystám se číst112x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech1x