Láska k Vánocům přehled

Láska k Vánocům
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474686/bmid_laska-k-vanocum-zZm-474686.jpg 4 164 164

Úspěšná spisovatelka romancí Riley Reynoldsová si na slavení Vánoc nepotrpí, tráví je prací a jediné, co si ze svátků opravdu užívá, je svařené víno. Takže když si u ní vydavatel objedná milostný román s vánoční tematikou, je z toho víc než rozpačitá. Navíc má budoucí knihu propagovat v živém vysílání ranní televizní show… A ten nepříjemný moderátor si do ní rýpne otázkou, jak může psát přesvědčivé romance, když sama dosud nenašla svého osudového muže. Riley v panice odpoví, že kdysi zažila velkou lásku a z toho citu čerpá dosud. Netuší, jak moc jí tahle neuvážená poznámka zkomplikuje život. Záhy se objeví hned tři její bývalí partneři – každý z nich je přesvědčen, že v interview mluvila právě o něm a že by stálo za to zkusit navázat na dávný vztah. Získá si někdo z těch tří znovu Rileyino srdce? Nebo bude mít její vánoční pohádka úplně jiný děj?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Christmas Ever After , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska k Vánocům. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

denisa8946
08.01.2024 4 z 5

Knihy Karen Schaler se mi moc líbí a patří už třetí rok k mé prosincové četbě. :)
Knížka splnila má očekávání. Vánoční atmosféra z ní přímo sálala a nádherná obálka ji jen podtrhla. Vánoční výzdoba, aktivity, krásné prostředí v horách, milí lidé, pes a láska... to je to, co ve vánoční knize chci. :)
Postavy byly vesměs sympatické, pouze Mike byl na můj vkus příliš bezprostřední, naštěstí se jednalo o vedlejší postavu.
Knížka odkazovala na knihu Vánoční tábor. Příjemný návrat, ale přišlo mi, že je děj dost podobný. Originální zpestření ve formě návratu tří bývalých lásek hlavní hrdinky se mi moc líbilo. Kvůli velké podobnosti s Vánočním táborem nemůžu hodnotit plným počtem hvězdiček. Ale i přesto se jedná o moc hezký vánoční příběh. :)

wielka
17.12.2023 3 z 5

Obalka velmi pekna. Kniha ako celok usla, hodi sa k vianocnemu casu, ale ako celok to nebolo nejake extra veldielo ani vo svojej kategorii.


Noisette73
17.12.2023

Ne, toto není nic pro mě, snažila jsem se číst vánoční knížku, tato byla špatnou volbou. Já prostě ten Americký způsob Vánoc moc nemusím, byť se přiznám, že vánoční kýč se mi mnohdy líbí, obálka je tedy krásná a ten pejsek tam... opravdu hezčí obálku jsem dlouho neviděla. Ale vadila mi afektovanost všech hrdinů, to nesnáší, takže jsem vydržela do třicáté strany a nedočetla.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska k Vánocům v seznamech

v Přečtených214x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených3x
v Knihotéce223x
v Chystám se číst138x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

Vánoce romantika

Autorovy další knížky

Karen Schaler
americká
2019  76%Vánoční tábor
2020  80%Jak si zamilovat Vánoce
2021  76%Láska k Vánocům
2022  79%Královská vánoční pohádka
2023  78%Vánoční přání