Operace Thümmel přehled

Operace Thümmel https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453774/bmid_operace-thummel-iQn-453774.jpg 4 718 718

Legie série

1. díl >

Vesmír je kruté místo. Právo na život má pouze ten, kdo si jej uhájí v boji. Taková jsou pravidla tam venku. Lidé to zjistili v den, kdy na jejich planetu zaútočila invazní flotila neznámé civilizace. Krátká, ale tvrdá válka srazila lidstvo na kolena a udělala z něj otroky mimozemských dobyvatelů. Otroky, kteří si zaslouží život, jenom pokud budou svým majitelům věrní a užiteční. Ale dokud stojí poslední voják odporu, je tady vždycky naděje. Minimálně na pořádnou pomstu. A možná i něco víc. Vítejte v sérii Legie – novém světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Operace Thümmel. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (163)

Honey0105
28.03.2024 4 z 5

Po jisté kotletovské pauze bylo konečně na čase posvítit si na tuhle sérii. Už jsem s ní jednou začala, ale to bylo hned poté, co jsem dočetla SPAD a nějak mi to nesedlo, tak jsem to nechala uležet. Což bylo dobře. Knihu jsem poslechla v audiu. Nejdřív jsem měla strach, o mimozemšťanech běžně a s vášní nečtu, ale.. Už po dobré hodince mě příběh začal bavit. Musím tedy také pochválit pana Stránského, který celou sérii skvěle namluvil.
Určitě zajímavý rozjezd série a velmi se těším na další díly. Ten kotletovskej humor mi prostě sedí.

LordKubas369
09.03.2024 5 z 5

9/10. Posloucháno jako audiokniha. Zábavné a skvěle načtené vesmírné dobrodružství, kotletovského typu. Hlavně za povedenou a zcela trefnou karikaturu ruského důstojníka rozvědky, musí člověk dát palec nahoru. Stránského procítěné slovo na k... znovu a znovu hřeje na srdci.


Garzhvog
22.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Letí spolu ital, rus, dva češi a mimozemšťanka ve vesmírné lodi....
Není to začátek špatného vtipu, je to shrnutí Legie.... Je to těžce přitažené za vlasy, je to nehorázná blbost, je uplně mimo jak spolu vesmírem letí ještěrka, bezpečnostní analytik,výsadkář, syn šéfa FSB a dědek z vítkovických oceláren... ale ono to funguje. Celá série je jedna velká hláškující jízda a Kotleta je v téhle sérii ve vrcholové formě, když si nedáte pozor pojedete co večer to knížka dokud nebudete na suchu. Není to žádný Herbert a nebo Tokien, je to totální brak, ale rozjet v tomhle stylu celou sérii to byl za mě super nápad. U Legie nebudete přemýšlet a prostě si to užijete, doporučuju.

všechny komentáře

Související novinky (4)

Space opera Legie - to nejlepší ze dvou stylů

05.12.2023


10 nejprodávanějších eknih (listopad)

23.12.2020


10 nejprodávanějších eknih (říjen)

01.12.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (5)

V jeho hrudi se objevila díra jako Brno.


Když se přátelíš s vlkem, měj sekyru při ruce.


Musíme obarvit to kafe. Nemlžeme pít růžovou vodu. V Rusku jsou na to zákony.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Operace Thümmel v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených932x
ve Čtenářské výzvě91x
v Doporučených33x
v Knihotéce318x
v Chystám se číst193x
v Chci si koupit63x
v dalších seznamech7x