Letní bouřky přehled

Letní bouřky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516121/letni-bourky-UjS-516121.jpg 4 151 151

Tohle léto bude stát za to! Paulie a Floyd mají spoustu plánů: jezdit na kolech v bikeparku, hrát videohry, chodit na procházky se psem nebo na jídlo do Blinku, a hlavně si konečně sehnat nějaké holky na školní ples. Jeden okamžik ale všechno změní. Ona je to totiž pořádná změna, když se do vás nejlepší kamarád zamiluje, ne? Přinejmenším to může vyústit v nedorozumění obřích rozměrů, které by se dalo vyřešit mnohem dřív, kdyby spolu ti dva paličáci zkrátka mluvili. Takže oprava: Tohle léto bude peklo! Romantický letní příběh o dvou nejlepších kamarádech, jejichž přátelství se začne násobit láskou.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letní bouřky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (51)

Zuzunda
15.05.2024 5 z 5

Ze začátku jsem dost cítila, že nejsem cílová skupina. Ale ten pocit pak zmizel, události nabrali spád a já se jen přitrouble usmívala a hltala stránku za stránkou.

Je to neskutečně milé oddechové čtení. Moc mě knížka bavila a nemůžu jinak než rozhodně doporučit.

SimonaA.
22.04.2024

Za mne pecka, včetně doprovodných povídek. Všechno od holek miluju a pokaždé obdivuju, jak je to rozmanité, na kolik různých témat dokáží napsat úžasnou knihu. Všichni jejich kluci jsou jiní, každá kniha je jiná, společné mají pouze to, že baví od první do poslední strany. Smekám.


MaláKnihomolka
11.04.2024 5 z 5

Na tuhle knihu mě nalákala především moje milá kamarádka, která tyto autorky opravdu chválí a já začínám chápat proč. Tohle bylo takové milé čtení například ven k vodě, když už se nám blíží to léto. Určitě se budu muset podívat po dalších jejich knihách, třeba Neexistence prý opravdu stojí za to. Ale zpět k Letním bouřkám.

Ačkoliv už bohužel nejsem student, tak mě děj rychle vrátil do doby, kdy jsem se i já těšila na dva měsíce hezkého počasí, volna a žádného učení, stejně jako kluci z příběhu. Floyd s Pauliem se poznali už jako malí kluci. Od té doby jsou nerozlučná dvojka, kde je jeden, tam je i druhý a navíc nejspíš kují nějaké pikle. To mě na nich bavilo, chovali se na svůj puberťácký věk, neustále vtipkovali, dělali žertíky, ale hlavně jezdili na kolech. Kola, pes Škorpion/Noob, hry, jídlo.. to je takový hlavní výčet toho, co kluky spojovalo, není to však vše. Líbilo se mi, jak byl každý z nich svůj. Jeden nesnášel sladké, druhý by se ho klidně přejedl. Já jsem v tomhle s Pauliem. Mimochodem, kdo si ředíte džus vodou? Já ho ráda čím sladší, tím lepší.

Jako bonus mají ti dva již zmíněného psa, který s nimi tráví každou možnou chvíli a to bylo super (říkám jakožto pejskař). Že nebyla jen zmínka, ale prolínal se společné s kluky celým příběhem.

Co se týká romantické linky, ta byla taková vážně milá, nevinná, poznávací. Samozřejmě kdyby spolu víc a popravdě kluci komunikovali, bylo by to snazší, ale ty jejich naschvály, poznávání sebe samých, to si mě získalo. I jejich rodiče byli skvělí, jak se k nim chovali. Konečně zase příběh, u kterého se člověk mohl jen uculovat jako měsíček na hnoji.

Moc děkuju za poslání knížky autorkám. Snad zase brzy u dalšího vašeho příběhu!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Letní bouřky, Neodolatelná a další knižní novinky (30. týden)

23.07.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Letní bouřky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených158x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených17x
v Knihotéce122x
v Chystám se číst101x
v Chci si koupit40x
v dalších seznamech5x