Letopisy Vukogvazdské družiny – svazek prvý přehled

Letopisy Vukogvazdské družiny – svazek prvý
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111665/mid_letopisy-vukogvazdske-druziny-svaze-aiU-111665.jpg 4 70 70

Tovaryš Keredok k smrti rád piklí. Kudúčka Meoda si chce vydupat trochu uznání. Rváč Jokedit touží po řádně chmeleném pivu. Pohan Rinvit by se rád vyhnul hranici. A smolař Dargos… Ten by chtěl konečně svatý klid. Jsou knihy, v nichž neohrožení hrdinové bojují se silami temnot a zachraňují svět. Letopisy Vukogvazdské družiny mezi ně nepatří. Protože jejich svět není černobílý. Spíš zatraceně špinavý! Příběh o společném putování a hledání přátelství, plný odříkání, krve a hrachové kaše. Letopisy Vukogvazdské družiny jsou kolektivním dílem skupiny autorů – Honza Kravčík (1978), Vojta Sedláček (1979), Jéňa Kremer (1981) a Honza Hnátek (1979) –, kteří patří ke tvrdému jádru kdysi početnější stejnojmenné skupiny hráčů Dračího doupěte.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letopisy Vukogvazdské družiny – svazek prvý. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

josef4551
31.12.2020 4 z 5

Hodně zajímavé čtení. Dračí doupě šlo trochu mimo mě, ale o to víc jsem si užil tyhle příběhy. Postav docela dost a charaktery zajímavé, akce bylo taky až až, zaujal mě styl mluvy některých z nich a taky s jakou surovostí jsou občas některé scény popsány, ale ve srovnání s jinými knihami, co jsem doposud četl to právě bylo osvěžující. Těším se na další příběhy v ostatních dílech série.

Yaromil
14.07.2020 3 z 5

Oddechová fantasy které občas chybělo to správné tempo a v druhé polovině knihy už jsem se i lehce ztrácel v postavách. I přesto že jsem se do čtení musel několikrát nutit, rád bych si přečetl i další díly, protože jako celek to nebylo vůbec špatné vyprávění. Co musím vyzdvyhnout je skvělá práce s češtinou a její starší formou.


Hesonit
06.02.2020 5 z 5

Velká fluktuace postav, bez sentimentu, svěží tempo, spousta dialogů, řada vulgarismů (nemusím je ani pro dokreslení prostředí). Příběhy vyprávěné ze zorných úhlů různých postav. Kniha má nápad a spád. Milovníci Dračího doupěte jistě zamáčknou slzu nostalgie.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Letopisy Vukogvazdské družiny – svazek prvý v seznamech

v Přečtených84x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených9x
v Knihotéce46x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x