Liána smrti přehled

Liána smrti https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47351/liana-smrti-47351.jpg 4 60 60

Dobrodružný román odehrávající se v pralesích Amazonky. Český cestovatel a vědec profesor Cobar se při cestě za Indiány do amazonského pralesa dostává do složité a rafinované pavoučí sítě. Netuší, že rostlina ayahuaska, kterou má na přání jednoho ze svých mecenášů hledat, ho bude stát málem život. Tajemná liána smrti totiž může být zázračným lékem, ale také vražedným jedem, a tak se o ni vede nemilosrdný boj. Populární autorka historických románů v tomto autenticky vzrušujícím příběhu z nedávné minulosti čerpá z odkazu svého otce, proslulého amerikanisty a etnografa Čestmíra Linharta.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Liána smrti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

madem
17.08.2021 4 z 5

Kniha je svižná, děj odsýpá, občas se najde i vtip. Od autorky jsem četla jen historické romány a nepovedenou knihu Lhůta prošla. Liána mě velmi mile překvapila.

čef
15.11.2020 5 z 5

Dobrodružství z Jižní Ameriky o hledání léčivých rostlin a zkoumání života původních obyvatel se m líbilo. Příběh obsahuje všechny náležitosti této literatury – zlé bělochy, hodné Indiány, záhadné vraždy, nelítostné boje a krásné ženy. Přestože je to dost známé téma s očekávaným koncem, není to marné.


ninano
08.08.2020 4 z 5

Napínavé a dobrodružné čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Liána smrti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených94x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených7x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x