Líbáš jako ďábel přehled

Líbáš jako ďábel
https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96606/bmid_libas-jako-dabel-q7E-96606.jpg 4 138 138

Líbáš jako Bůh série

< 2. díl >

Ve volném pokračování románu Líbáš jako Bůh sledujeme další osudy zamilovaného páru - středoškolské učitelky Heleny a lékaře Františka. František se rozhodne odstěhovat se od své bývalé ženy Bohuny, ale ani soužití s Helenou se nevyhne komplikacím. A zrodí se nečekaný plán: Ze dne na den se s Helenou tajně vydávají na dovolenou do vzdáleného Maroka. Román přináší osvědčený autorský koktejl plný humoru, lehké ironie a tentokrát i příjemného napětí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Líbáš jako ďábel. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

Aaloha
27.12.2023 3 z 5

Přečteno do výzvy DK. Vtipná oddechovka. Jelikož film je u nás doma hodně oblíbený, tak mi trošku vadilo, že kniha je vlastně přepsaný film slovo od slova. Čekala jsem trochu víc.

Nymfadora.T.
15.05.2023 4 z 5

V rámci Výzvy jsem si knihu přečetla znova- humorná, milá oddechovka . A to, že jsem několikrát viděla i film je jen bonus, protože herecké obsazení nemá chybu.


Amneris
14.04.2023 4 z 5

První díl se mi líbil víc. V tomto mě trochu mrzelo, že Helenina sestra Kristýna nedostala větší prostor, přišla mi jako zajímavá postava s dobrým potenciálem. Jinak jde opět o čtivou knížku, i když pasáž o únosu Bohunky mě moc nebavily.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Líbáš jako ďábel v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených230x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených6x
v Knihotéce115x
v Chystám se číst29x