Livi přehled

Livi
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533503/bmid_livi-65e6da89183c0.jpg 4 14 14

Livi čeká nový začátek. Posluchárnu vysoké školy se rozhodla vyměnit za hotel u jezera a suchopárnou teorii za rozmanitou praxi. Resort Lake Paradise, kam přijíždí dělat hlavní animátorku, se okamžitě stává jejím novým domovem a členové animátorského týmu její náhradní rodinou. Přátelství se překvapivě snadno vytvoří také mezi ní a kuchařem Tobim. Jenomže Tobi možná není tak úplně kuchař a to, co mezi ním a Livi vzniká, možná není tak úplně přátelství. Ve skutečnosti je právě on důvodem, proč Livi v životě čekají mnohem větší změny a úplně jiné nové začátky, než při svém příchodu do hotelu na Lipně očekávala.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Livi. Přihlašte se a napište ho.

AnDyB
19.08.2024 5 z 5

Moc mile mě kniha překvapila. Náhodou jsme na ni narazila v knihovně a hledala knihu na dovolenou, což naprosto splnila. Navíc jsem si říkala že si přečtu knihu od české autorky. Doporučuji a na pláž je to opravdu super ! :))

cestina_s_linus
23.07.2024 3 z 5

Pokud hledáte romantickou jednohubku, u které nebudete muset přemýšlet, ale zároveň se i nasmějete, tak Livi je ideální volba!

Příběh je solidně vyspoilerován v anotaci, takže se pokusím stručně shrnout, co se mi (ne)líbilo.

Super bylo:
- nastínění reality dálkového studia na vš
- hlášky

Co se mi moc nelíbilo:
- kostrbaté navazování v rámci kapitoly - jednotlivé odstavce (ty, u kterých se měnila scéna) byly na sebe dost nešťastně nalepeny a často se mi stávalo, že jsem se musela vracet, abych si byla jistá, že chápu, co se děje
- každý problém byl “až moc jednoduše vyřešen
- postavy - vzhledem k tomu, že jsem si nejvíce oblíbila “padouchy Sýkorky, tak to dost vypovídá o tom, jak byl zbytek postav “nudný a na jedno brdo

virgo_books
23.05.2024 4 z 5

Další skvělá oddechová romance, která vás nepřenese nikam do zahraničí, ale zůstává v českém prostředí.

Tentokrát je tu trochu té “zakázané lásky, protože Livi nastoupí na pozici animátorky.

Tanec, jóga, hudba a spousty další zábavy, co by se asi mohlo pokazit. No ne vždy to může být jen samé sluníčko.

Kniha se jako vždy četla skvěle a já jí měla sluplou za pár hodin.

Skvělá letní romance, kterou vám rozhodně moc doporučuju.

Prokleté královny, Život na míru a další knižní novinky (13. týden)

24.03.2024

Kniha Livi v seznamech