Lvice v erbu krále přehled

Lvice v erbu krále https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513178/bmid_lvice-v-erbu-krale-Jwa-513178.jpg 4 20 20

Isabel se stává ženou sebevědomého a pyšného krále Filipa, který své zemi vládne tvrdě, ale spravedlivě. Mladá dívka je do svatby nucena, přestože miluje jiného. Po odhalení její údajné zrady ji má stihnout krutý trest, jemuž naštěstí zabrání její věrná služebnice Sára. Král tak své ženě odpustí, začne chápat, čím pro ni je, a nečekaně se pokusí získat její srdce. Mnohá další dobrodružství, bitvy a úskalí odhalí...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lvice v erbu krále. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Vlasta71
06.05.2024 5 z 5

,, Láska je tak jednoduchá,ale cesta k ní je někdy velmi krkolomna,,. Příběh má vse co mám ráda historii,boje, intriky,zradu ale hlavně romantiku a lásku. Často docházelo ke zbytečným nedorozumění, protože selhala komunikace. Oddechová kniha na pár dní

jana7289
24.03.2024 5 z 5

Lvice v erbu krále začíná svatbou krále Filipa se sedmnáctiletou Isabel, která ze svatby není nadšená a z muže má strach. V průběhu příběhu ale zjistíte, že se opravdu nemá soudit podle vzhledu, a tak Isabel postupně na svého manžela mění názor.
Ze začátku jsem měla trochu problém se začíst, protože je to psané v "dobové" mluvě, ale jakmile jsem si na ni zvykla, nemohla jsem knihu odložit. Musím říct, že jsem od knihy dostala přesně to, co jsem čekala. Romantiku, a teď nemyslím jen to, že šupky dupky vlítnem na to a všechno se vyřeší, ale postupné poznávání postav, utváření důvěry, atd. Prostě vznik základů vztahu, jaký by měl být. Ale taky tu byla i spousta akce, bitek a i zrady a odplaty.
Nečekejte ale nějaký historicky přesný příběh, odehrává se to sice ve středověku, ale ve fiktivní zemi. (To jen taková poznámka na okraj).


Ctenaricek4
18.02.2024 3 z 5

Mě kniha přišla z počátku taková hrozně neosobní a některé pasáže až naivní. Nesedl mi autorčin styl psaní. Přišlo mi, že ta kniha je o ničem. Naštěstí, později se to trochu rozjelo a dalo se to již lépe číst. Stejně mám ale pocit, že jsem četla knihu někoho, kdo se s psaním knih teprve seznamuje. Nakonec hodnotím třemi hvězdami, hlavně za tu druhou polovinu knihy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)

12.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lvice v erbu krále v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

2023  81%Lvice v erbu krále
2023  100%Střípky času