Magie Svaté je všemocná 4 přehled
Juka Tačibana
Magie Svaté je všemocná série
Mladá úřednice Sei byla magicky přenesena do jiného světa. Po rituálu, který ji do světa přivolal, se k ní korunní princ Kyle choval chladně. Nyní se jí za jeho chování přede všemi omluví sám král. A jako dar jí poskytne přístup k celé královské sbírce zakázaných spisů a slíbí jí soukromého učitele magie. Sei se okamžitě pouští do podrobného studia kouzel a magických sil, ale stále se nemůže posunout dál Aby své schopnosti zlepšila, musí se vydat jiným směrem.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2024 , GateOriginální název:
聖女の魔力は万能です 4 (Saints Magic Power is Omnipotent 4), 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magie Svaté je všemocná 4. Přihlašte se a napište ho.
Další roztomilý díl. Zajímavý je rozdíl ve zkušenostech, postavení a zážitcích obou Svatých. Sei všichni milují - až na prince; Arii všichni nenávidí - až na prince. Bude zajímavé sledovat, jak se jejich situace vyvinou.
Prokleté královny, Život na míru a další knižní novinky (13. týden)
24.03.2024
Kniha Magie Svaté je všemocná 4 v seznamech
2023 | Magie Svaté je všemocná 1 |
2023 | Magie Svaté je všemocná 2 |
2024 | Magie Svaté je všemocná 3 |
2024 | Magie Svaté je všemocná 4 |
2024 | Magie Svaté je všemocná 5 |
Sei se učí magii a také ji trénuje, pak i tance a etiketu. V tímto díle se konečně dozvídáme, jaké to bylo / je pro druhou Svatou, šestnáctiletou Airu. Tedy alespoň trochu. Sei oblékají nádherné šaty na hodiny etikety a tance.
Nádherné ilustrace, které jsou plné emocí, magie, trošky studu, zkoušení něčeho nového.
Pokračování příběhu se mi líbilo.
Za sebe doporučuji. Je to příjemné čtení.