Medaile za ztraceného Boha přehled

Medaile za ztraceného Boha
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144237/bmid_medaile-za-ztraceneho-boha-dM5-144237.jpg 4 19 19

Sedmnáctiletá Erna Elmannová se jednoho dne od své matky dozví, že někde v Sovětském svazu žije její starší bratr, o kterém až dosud neměla ponětí. Otec se jí nikdy nesvěřil s tím, že byl už jednou ženatý a má syna Dmitrije. Matka sice Ernu prosí, aby otci neprozradila, že jí něco řekla, protože to mělo zůstat tajemstvím, ale Erna se rozhodne svého bratra najít a poznat. Jejich vztah ale komplikují desítky let staré události a křivdy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Medaile za ztraceného Boha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

ještěrka38
28.11.2021 3 z 5

Knihu jsem po pár kapitolách odložila a myslela, že ji ani číst nebudu.. Nakonec jsem se k ní vrátila a nebylo to zlé.. Pro ty, co to nezažili, určitě zajímavé.. Zvlášť pasáže, kdy nás obsadili Rusové a, co se pak dělo..

EL.ZA
06.03.2020 2 z 5

Čekala jsem něco jiného. Obálka rozhodně nevypovídá o tom, že půjde o život židovského muže, kterého poznamenala válka (Buzuluk, Reicin, generál Svoboda, procesy 50. let, rok 68). Pro mě nové a zajímavé informace z židovské komunity v Ostravě. Není to ale kniha, kterou bych četla 2x. Dám do knižní budky.


Toffee
07.06.2017 4 z 5

Čtivé a navíc zajímavé. Osudy lidí se proplétají i s některými méně známými historickými událostmi, ale hlavně je to román o tajemstvích, o vztazích, zlobě a ničivé žárlivosti, která jde až za hrob. Ani jsem nečekala, že mě to tak chytne, ale poslední kapitoly jsem doslova hltala. Tak jsem byla zvědavá, jak to celé dopadne.
Nedejte na obálku, je trochu zavádějící, protože tohle není povrchní romantické čtivo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Medaile za ztraceného Boha v seznamech

v Přečtených26x
v Doporučených1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x