Říční znamení přehled

Říční znamení https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98822/bmid_ricni-znameni-iB0-98822.jpg 5 783 783

Mercedes Thompsonová série

< 6. díl >

Mercy Thompsonová vždy věděla, že je jiná, a nejen proto, že dokázala přinutit motor Volkswagenu poslouchat na slovo. Mercy je kožoměnec, což zdědila po dávno zesnulém otci. Ještě nikdy se nesetkala s nikým, kdo by byl jako ona. Tedy až doposud. V hlubinách řeky Columbia se k životu probudilo zlo – a někdo z lidu jejího otce by o něm mohl něco vědět. A pokud mají Mercy a její druh, alfa vlkodlak Adam, přežít, budou potřebovat pomoc…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

River Marked , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Říční znamení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (75)

Senza Jenka
31.10.2023 4 z 5

(SPOILER) Vydrovci jsou (byli) dobrá pakáž. Kojot a Hromopták mě bavili.

11191
13.10.2023 3 z 5

Oceňuji, že každá postava v sérii prochází komplexním vývojem. Čtenář se důležité věci dozvídá postupně a tím je série zajímavější a čtivější. Tato kniha byla nabitá informacemi o kožoměncích a Mercyine minulosti. Dozvíme se o kojotech a tom, jakým symbolem jsou v indiánské mytologii, což se pěkně propojí s informacemi které už o Mercy známe z dřívějška, její povaha začne dávat hlubší smysl. Zápletka příběhu za mě byla slabší.


VonDracek
06.02.2023 4 z 5

Pokračování příběhu Mercy mě rozhodně nezklamalo. Náhled do její minulosti/původu už byl potřeba a info o kožoměncích také, pár souvislostí to člověku osvětluje. Má to malinko jinou šťávu a magii než předchozí díly, což je ale dobře, že se nám to neopakuje ale naopak rozšiřuje. ;)

Musím celkově ocenit, jakým způsobem jsou v celé sérii vykreslené vztahy, a to jak přátelské, tak partnerské. Je tu takový příjemný druh laskavosti a obětavosti, který možná někdy působí extrémně díky okolnostem, ale zároveň je to takové milé pohlazení na duši. Bezvadně to doplňuje špetka humoru, kterou mezi sebou postavy mají.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Říční znamení v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených1 242x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených102x
v Knihotéce417x
v Chystám se číst102x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech10x