Merde! Rok v Paříži přehled

Merde! Rok v Paříži https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15565/bmid_merde-rok-v-parizi-0Cs-15565.jpg 4 668 668

Merde! série

1. díl >

Merde! Rok v Paříži je téměř pravdivý záznam událostí, které se mu přihodily, nebo nepřihodily během deseti let, kdy žil ve Francii - podle toho, kdo klade otázku. Původně knihu vydal v nákladu 200 výtisků a chtěl ji prodávat přes svou webovou stránku, rozdávat přátelům, nebo využít jako palivo při barbecue konajícím se při oslavě dobytí Bastily. Po čtení v Kanadském knihkupectví v Paříži a recenzích v tisku se však kniha stala takovým bestsellerem, že Clarke zanedlouho musel napsat pokračování.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Plus
Originální název:

A Year in the Merde , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Merde! Rok v Paříži. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (107)

Katy_vKnihách
08.01.2024 4 z 5

Před dvěma lety, jsem nevím proč, začala s pátým dílem. Teprve teď se dostávám k prvnímu, a začínám s Paulem jeho francouzské dobrodružství.
Tenhle humor nesedne všem, ale musím říct, že mě to docela bavilo. Místy to bylo opravdu úsměvné, bylo to upřímné a upřímně říkám, že mě to bavilo víc než vyprávění dalšího Angličana přestěhovaného do Francie, Petera Mayle a jeho série Provence. Tohle mělo trochu grády a pro mě to bylo mnohem čtivější a zajímavější. Možná proto, že jsem spíš na města než na venkov. Nicméně, pokud se chcete dozvědět, jak může cizinec uspět pracovně v jiné zemi než je ta jeho rodná, tady je návod...

Luigi1
08.11.2023 4 z 5

Zvláštní druh humoru na který musí mít čtenář žaludek


Janadvorackova
12.08.2023 4 z 5

No ano, vtipné to bylo... ne vždy, ale bylo. Příběh angličana v Paříži, kde se snaží pracovat a občas nějakou tu ženu obšťastní, se četl pěkně. Ale smíchy jsem se z toho za břicho nepopadala.
Ale... další díly zkusím. Pokud si to udrží současnou úroveň, zabiju čas v práci, v nemocnici, na cestách a tak porůznu. A to ocením.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Merde! Rok v Paříži v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených1 035x
ve Čtenářské výzvě63x
v Doporučených58x
v Knihotéce265x
v Chystám se číst192x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech5x