Metabaron přehled

Metabaron https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447864/bmid_metabaron-JTE-447864.jpg 4 62 62

Návrat k jednomu z nejikoničtějších komiksových hrdinů! Nové osudy galaktického superbojovníka, stvořeného Jodorowskym a Moebiem v Incalu a proslaveného Jodorowskym a Gimenezem v Kastě Metabaronů! Největší válečník vesmíru v podání zbrusu nových skvělých tvůrců! V chaosu vzniklém po porážce Techno-techno říše se zrodil nový režim, který se snaží ovládnout nejvzácnější pohonnou hmotu galaxie, zoufale docházející epyfit. Jediný, kdo tomuto snažení stojí v cestě, je metabaron… a tak je proti němu vyslán nezničitelný a krutý Wilhelm-100, techno-admirál, jenž se nezastaví před ničím a je ochoten zaútočit na jakoukoliv metabaronovu slabinu. Bude to nelítostný souboj – vyvedený v nádherné... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Metabaron. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

farb
19.06.2023 4 z 5

Perfektní práce, Frissen na Joda navázal lépe než Jodo sám (Technokněží...). Příběh, postavy a veškeré propriety oplívají tím správným metabaronským duchem, a to natolik, že to za původní Kastou v podstatě v ničem nezaostává. Snad jen nedostižný Juan Giménez zůstal ( a zůstane) nepokořen, byť Henrichon a Sechér odvedli skvělou práci ( hlavně Sechér mi padl do noty). Pro mě opravdu mistrovské dílo, těším se na pokračování.

puml
10.09.2022 4 z 5

Řekl bych, že tahle série je o něco lepší než původní Kasta. Příběh i kresba mě bavily asi víc než u Kasty. Ale jinka je to dost podobné, hodně samoúčelného násilí, různé implantáty, ale i spousta bizarních dějových zvratů. Na to si ale jeden musí u Metabaronů zvyknout, jinak to ani nemá cenu číst. Devízou je právě ta nesputaná a někdy až šílená fantazie ve spojení s uhrančivou kresbou. Důstojné pokračování původní kultovní série. Nezbývá než doufat, že brzy vyjde v češtině pokračování.


MCGinger
17.12.2021 5 z 5

Důstojné navázání na Kastu. Krásná kresba, opravdu až fotorealistická. Spousta násilí...což se dalo čekat. A jelikož nebyl příběh tak nabobtnalý do různých časových linií a přes tolik různých postav, tak hodnotím výš než právě Kastu, protože v ní jsem se poměrně ztrácel.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (34. týden)

16.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Metabaron v seznamech

v Přečtených76x
v Doporučených3x
v Knihotéce65x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x

Autoři knihy

Alejandro Jodorowsky
chilská, 1929
Jerry Frissen
americká