Metoda RUŠ aneb Já to mám jinak přehled

Metoda RUŠ aneb Já to mám jinak https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225096/mid_metoda-rus-aneb-ja-to-mam-jinak-CeJ-225096.jpg 4 52 52

Lidé stále hledají zázračnou pilulku na různé problémy. Nemusíte už hledat. Skutečnost je daleko prostší. Problémy si tvoříme sami, ano, my sami osobně, i když to většinou netušíme. V této knize se dozvíte, jak to na tomto světě chodí, podle jakých zákonitostí vytváříme všechno to příjemné i nepříjemné v našem životě, v našem osobním vesmíru. A pak si probereme, jak to nepříjemné už vytvořené odstranit a následně pak prožívat už jen to příjemné. A to všechno logicky, průhledně, přímočaře, věcně, s jasnými a neokecatelnými výsledky. Tato kniha neříká, jak se máte chovat. Tato kniha věcně vysvětluje, jak v sobě najít konkrétní negace a jak je navždy odstranit. Víte, co to znamená, když vám černá kočka přejde přes cestu? Že to zvíře někam jde :)... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Metoda RUŠ aneb Já to mám jinak. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

angloumene
14.05.2024 4 z 5

Metoda RUŠ aneb já to mám jinak a jinak to má i kniha samotná. Má velmi specifický styl - v podstatě jakoby s vámi autor skutečně seděl na terapii a postupně vysvětloval co a jak.
Dobrá zpráva je, že návod je funkční a pokud se čtenář rozhodne aktivně projít všechny postupy, skutečně se mu uleví.
Osobně je pro mě nevýhoda zdlouhavost celého procesu. I sám pan Nejedlý uvádí, že na sezení vše utíká výrazně rychleji. Tak uvidíme, možná se ještě dokopu k osobní konzultaci.

lucygreen
24.06.2022 5 z 5

Toto je prostě skvělé. S terapií mám zkušenosti a jsem obrovsky moc ráda, že existuje a pomáhá. Kniha byla v první polovině pro mě (která jsem byla trochu nedočkavá) trochu zdlouhavější, ale v druhé polovině jsem souzněla snad úplně se vším. Hluboké myšlenky a důležitá uvědomění. Moc příjemné a opravdu až po dočtení se pouštím do vlastního čištění. Jen je potřeba překonat nutkání řešit rovnou konkrétní problémy a začít vztahy :D. S komentářem od Lenuš také souzním, krásně to popsala.


Lenuš048
06.04.2021 5 z 5

Doporučuju těm, kteří neustále něco hledají, jsou nespokojení se sebou a druhými, ale i těm, kteří žijí skvěle a jen by něco malého na svém životě chtěli zlepšit. Všechno, co hledáme zvenku, máme už v sobě. Kniha je srozumitelná, vtipná a obsahuje podrobný návod, jak se základy RUŠ naučit doma.
Já sama RUŠku používám a funguje skvěle. Vůbec se nejedná o potlačení nebo namlouvání si něčeho. Spíš naopak. Vytáhnu pravdu (jak to opravdu mám) na povrch. Jdu do místa a času vzniku a tam (v době mého dětství) si to potlačené vlastně odžiju. A výsledk? Už se mi to neděje, už mě to netrápí.
Díky práci s RUŠkou víc vnímám sebe, svoje pocity, svoje tělo, ale i jiné lidi, situace. Umím se do nich víc vžít, pochopit je, neodsuzaovat je. Nebojuju a nebráním se tolik, ale umím říct, co cítm a jak to mám. Zbavila jsem se pocitů viny a mnohých strachů. Odešly mi letité bolesti zad a břicha a zmírnila se alergie. Užívám si to, co zrovna dělám, jsem v přítomnosti víc, než dřív. Zastavil se mi kolotoč myšlenek v hlavě. A tak dál :-).
A že RUŠ není lékařská nebo vědecká? Zatím ne, ale co není, může být. To je mi úpřímně jedno, důležité pro mě je, že funguje a má na mě příznivý vliv. Hezký den.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Metoda RUŠ aneb Já to mám jinak v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených65x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených8x
v Knihotéce26x
v Chystám se číst59x
v Chci si koupit41x