Mimika přehled

Mimika https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513321/bmid_mimika.jpg 4 36 36

Stačí jej drobný zášklb v kútiku úst, nepatrná zmena v zreničke, aby prečítala myšlienky obvineného. Hanna Herbstová je najskúsenejšia odborníčka na mimickú rezonanciu, ktorá sa špecializuje na tajné signály ľudského tela. Ako policajná poradkyňa už pomohla usvedčiť množstvo násilných zločincov. Hanna stojí pred ťažkou úlohou – musí rýchlo analyzovať video, v ktorom sa priznáva, že vyvraždila svoju rodinu. Video natočila pred operáciou, lebo vedela, že anestetiká u nej vyvolajú dočasnú stratu pamäti. Netuší, prečo sa k vražde priznala, ale chce zistiť pravdu. Krok za krokom odhaľuje celý rozsah katastrofy a získané poznatky konfrontuje so svojimi spomienkami, ktoré sa jej postupne vynárajú z vracajúcej sa pamäti. Z priateľa sa vykľuje nepriateľ, ale u Fitzeka nikdy netušíme, ako je to v skutočnosti.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Tatran (Bratislava)
Originální název:

Mimik , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mimika. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

laniae
05.05.2024

Zajímalo by mě, zda kniha vyjde i v češtině

Snapeova
02.05.2024 4 z 5

Velmi mě zaujal námět. Lidská mimika a to, co vše může prozradit, aniž bychom chtěli, je opravdu zajímavé. Čekala jsem, že mimika bude v knize větší téma, než byla, ale byla použita přesně natolik, kolik bylo potřeba pro příběh. Autor si čtenáře celou dobu vodí. Když už si myslíte, že chápete o co jde a zapadá to, jste vyvedeni z omylu nějakým zvratem. Bylo to opravdu psycho a ten závěr byl brutálně dobrý.


Erinyie
31.03.2024 5 z 5

Od autora již mám pár knih přečteno ale tato byla jiná,

Naše hlavní postava Hanna, uznávaná odbornice na mimiku stojí nad osobní propastí, je podezřelá z vraždy manžela a pokusu o vraždu vlastního syna. Je to vše jen noční můra nebo krutá realita?

Příběh je napěchovaný detaily díky kterým si čtenář může pomaličku skládat jednotlivé dílky dohromady, autor nás ale neponechává dlouho polevovat a kapitola od kapitoly přináší vždy nový zvrat a já si několikrát říkala že what? konečně to začalo dávat smysl ale autor má jiný zaměr.

Sledujeme několik časových linií které se právě v detailech krásně spojují, chápu že pro některé čtenáře toto právě může být dosti zmatené ale mě se to velice líbilo a drželo mě to v napětí a očekávání co bude dál.

Kniha byla skvělá, napětí a otázky od začátku až do konce, a závěr? ten mi doslova vyrazil dech, od knihy jsem dostala přesně to co jsem čekala

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mimika v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x