Ztracena v bílém šumu přehled

Ztracena v bílém šumu
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484485/bmid_ztracena-v-bilem-sumu-do0-484485.jpg 4 407 407

Miren Triggsová série

1. díl >

New York, rok 1998, největší průvod ke Dni díkůvzdání na této planetě. Uprostřed davu rodičů s natěšenými dětmi se schyluje k tragédii… Jedno klopýtnutí a život Aarona a Grace Templetonových se navždy promění, když se v tlačenici ztratí jejich tříletá dcerka Kiera. Rozbíhá se horečné pátrání po celém městě s jediným výsledkem: v koutě jsou nalezeny Kieřiny vlásky a oblečení. Léta plynou, pátrání se dostalo do slepé uličky, ale v den Kieřiných osmých narozenin kdosi nechá zdrceným rodičům ve schránce videokazetu, na které je v jediné minutě zachycena Kiera, jak si poklidně hraje s domečkem pro panenky. Otázka „Kde je Kiera Templetonová?“ nezneklidňuje jen její rodiče a policii, ale přitahuje chorobnou pozornost médií, která se v honbě za senzací snaží z případu vytěžit co nejvíc. Mezi těmito třemi světy stojí Miren Triggsová, studentka žurnalistiky a později úspěšná novinářka, pro niž je pátrání po Kieře svým způsobem terapií, díky které se vyrovnává s vlastními traumaty. Javier Castillo, přezdívaný „španělský Stephen King“ se vrací na scénu s temným thrillerem, který ukazuje, že to nejhorší vždy přichází bez varování. V současné době se na platformě Netflix chystá televizní adaptace románu.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

La chica de nieve , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracena v bílém šumu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (109)

Enolain
31.05.2024 2 z 5

Tak tohle fakt ne..chybi tomu stava a napeti. Pro me to fakt bylo nudne a kdybyvh si knihu nekoupila,tak ji ane nedoctu.

Aiden888
11.05.2024 5 z 5

Tak tohle byla neskutečná jízda! Skoro si troufám říct, že asi nejlepší thriller, co jsem kdy četla. To skákání z jednoho období do druhého bylo parádní, čtenáře udrží v napětí a já prostě nemůžu hodnotit jinak, klidně bych těch hvězdiček dala ještě víc.


Maky78
30.03.2024 4 z 5

Časové linky které přeskakují, ale během čtení se krásně propojí. Autor dává nahlédnout pod pokličku novinářské práce, příběh nechává prostor pro vlastní názor. Nechtěla bych číst kdybych měla malé děti, může to vyvolat silný pocit strachu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (8. týden)

20.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ztracena v bílém šumu v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených518x
ve Čtenářské výzvě88x
v Doporučených32x
v Knihotéce272x
v Chystám se číst349x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech4x