Profesor Sympaťák přehled

Profesor Sympaťák
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484546/bmid_profesor-sympatak-WvR-484546.png 4 485 485

Mistři lásky série

< 2. díl >

Ambiciózní knižní redaktorka Asha Tateová je beznadějná romantička. Navzdory svým vlažným zkušenostem s muži pevně věří na mdloby, vzdychání a nekonečnou lásku spřízněných duší. Jistě, sex je fajn, ale ona se nikdy nenechala vést svými zvířecími pudy. Až do této chvíle. Když Asha narazí na spalující instagramový feed člověka, který si říká Profesor Sympaťák, poprvé v životě propadne touze. Nejenže musí rozdýchávat pohled na žhavé umělecké fotky Profesorova vyrýsovaného těla, i jeho rozervaná poezie o ztrátě pravé lásky promlouvá přímo k její duši. Asha zoufale potřebuje najít bestseller pro své skomírající nakladatelství a ví, že Profesorovy literární schopnosti a miliony věrných fanoušků by mohly být záchranným kruhem, který její nadřízení potřebují, aby se celá společnost neutopila v dluzích. Ale ještě než zaschne inkoust na nakladatelské smlouvě, uvědomí si, že udělala příšernou chybu... Nenechte si ujít tento strhující nový román od autorky mezinárodního bestselleru Bad Romeo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Professor Feelgood , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Profesor Sympaťák. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (106)

ves.lucie
10.05.2024 5 z 5

Pokračující vlna oddechovky, nicméně přiznám, ze názory Ashy byly někdy na pěsťovku. Buď a nebo, žádné nic mezitím. Nakonec to byl přesladký happyend, ale to se dalo očekávat. Jsem zvědavá na třetí díl :-) zřejmě opět oddechovka :-)

Lvíček835
29.04.2024 5 z 5

Tak tahle kniha byla ještě lepší než ta první a to proč?.. Protože jsem ji přečetla za jeden den nevím jak se mi to podařilo ale je to tak sama jsem se divila dneska jsem začala a ještě dneska dočetla sama jsem pořád PAF.Hlavní hrdiny jsem si hned zamilovala hlavně profesora,byl tajemný ale vždy věděl co napsat aby se člověk cítil aspoň trochu líp když už má v práci nějaký kreténi..Prostě a zkrátka snažil se vidět v lidech to dobré i když to nebylo snadné protože sám měl nějaké kostlivce ve skříni ale ty máme většinou všichni záleží jenom na nás jak s nimi pořídíme jestli to necháme tak jak to je nebo se to pokusíme změnit ale když je někdno natvrdlý tak mu nepomůže ani milovaná osoba kterou nadevše MILUJEME.


Wajny
12.04.2024 3 z 5

Profesora Sympaťáka jsem na svém listu Chci číst vůbec neměla. Pan romantik mě moc nezaujal a bohužel ani Profesor to nezlepšil , takže s Leisou Rayven nebudeme kamarádi.

Ze začátku byla kniha velmi čtivá a zábavná, slibovala tak docela nadějný příběh. Bohužel hodně brzo mě začala nudit - autorka nešla pod povrch, hodně věcí bylo nelogických, ale co mě opravdu štvalo byl rychlý přechod mezi nesnášenlivostí a přátelstvím A další obří mínus je za Ashu - už dlouho jsem nezažila takovou sebestřednou, zamindrákovanou a povrchní mrchu.

Příběh byl hrozně naivní a těžko uvěřitelný. Bohužel i básně pana tajemného mě nechali chladnou.

Kdo taky nebyl nadšený? A kdo už Mistrům lásky nechce dát další šanci?

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. týden)

27.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Profesor Sympaťák v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených649x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených27x
v Knihotéce369x
v Chystám se číst196x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech6x

Autorovy další knížky

Leisa Rayven
americká, 1980
2021  83%Pan Romantik
2022  85%Profesor Sympaťák
2023  76%Doktor Láska