Borgia přehled

Borgia https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183199/bmid_mistrovska-dile-evropskeho-komiksu--Llq-183199.jpg 4 210 210

Exkluzivní vázaná verze excelentního komiksu. – Krutá a zvrhlá doba bez příkras. Dvě legendy evropského komiksu – kultovní scenárista Alejandro Jodorowsky a mistr erotické kresby Milo Manara – spojily síly, aby převyprávěly příběh plný vášně, dekadence, násilí a smrti, které vždy kráčejí ruku v ruce s úpadkem morálky.

Literatura světová Komiksy Erotika
Vydáno: , Crew
Originální název:

I Borgia , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Borgia. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

Majrek
17.12.2023 4 z 5

Erotické dílko plné odhalených těl, krásných ženských křivek i naturalisticky zpracovaných mužských aktů, s celým věrtelem násilí. Smilní se zde o stošest snad s každou myslitelnou postavou, hřeší se na každé stránce a autor jednu nadsázku šroubuje na druhou - přebíjí je jako karty ve hře a příběh pak působí, jakoby jej převyprávěl Baron Prášil. Nejvíce ze všech je znásilněna historická věrnost, což mi tak trochu vadí - zejména poté, co jsem jedním dechem přečetl vynikajícího Caravaggia (Milo Manara), který byl nejen co do věrohodnosti mnohem vyváženější. Nechci však jen kritizovat - kreslíř podal skvělý výkon a spisovatelova fantazie je téměř neomezená.

pablito
01.10.2023 4 z 5

Byl jsem zvědavý na komiks od Jodorowského, tak jsem neodolal a zakoupil. Neříkám, že jsem byl zklamaný. Nicméně kdybych si ho koupil na letišti jako čtení na cestu, tak budu nadšený. Vzhledem ale k poměrně nemalé investici a velmi velkému očekávání nemůžu dát plný počet hvězdiček :)


tomexx
18.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Neviem, neviem... Myslím, že toto je vrchol dekadencie. Borgiovci boli asi dosť divní, ale toto je už trochu priveľa. Autori si mohli vymyslieť vlastné postavy, ale to by sa asi tak dobre nepredávalo... Dorazila ma homoscénka, v ktorej mladý Cesare zvádza DaVinciho, aby získal bojovú silu využívajúc jeho vynálezy. To si mohli autori odpustiť. Kresba je úžasná, ale prečo taký talent radšej nepreniesť do niečoho, čo človeka povznesie?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Borgia v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených261x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených16x
v Knihotéce111x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech12x