Mlsné medvědí příběhy přehled

Mlsné medvědí příběhy
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471158/bmid_mlsne-medvedi-pribehy-dw1-471158.jpg 5 24 24

Šestadvacet veselých příhod medvědů Mišky a Nedvěda podle večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevyjde podle jejich představ, a to je pak v medvědím životě všechno vzhůru nohama.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mlsné medvědí příběhy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

T.erez
07.06.2024 5 z 5

Doma jsme se s medvědími příběhy poprvé setkali jako s pohádkou v televizi. Kniha věrně a vtipně převypravuje televizní pohádky. U knihy se baví děti i já, je vtipná a příběhy mají i poučení.

Luciluc
29.06.2023 5 z 5

Knížka čtená dceři. Naprosto skvělá kniha! Nevěděla jsem, že jsou Mlsné medvědí příběhy večerníček, a že mají i skvělé webové stránky (kde najdete např. i aktivity pro děti). Trochu jsem se bála, jestli nebude kniha na dceru příliš dlouhá, ale jednotlivé příběhy jsou dlouhé tak akorát a na konci mi bylo líto, že kapitol je jen 26. Na ilustrace jsem si chviličku zvykala, ale mají své kouzlo. Hodně mi vyhovoval styl psaní, bylo to nápadité, vtipné a milé, a líbilo se mi, že je v každém příběhu ponaučení (podané velmi přirozeně). Mišku s Nedvědem jsme si zamilovaly od první chvíle a jejich přátelství bylo krásné. Doporučuji vřele k přečtení a hodnotím všemi deseti. Opravdu parádní počtení!


Venda32
18.09.2022 5 z 5

Úžasné ilustrace v knize plné mňamózních příběhů dvou roztomilých medvědů. Krátké příběhy s kapkou poučení, které pobaví nejen děti, ale i dospělé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mlsné medvědí příběhy v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

2021  97%Mlsné medvědí příběhy
2021  98%Velká medvědí kuchařka