Vražda nepočestné panny přehled

Vražda nepočestné panny
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437503/bmid_vrazda-nepocestne-panny-Jsx-437503.jpg 4 34 34

Král Václav II. ztrácí trpělivost se řáděním loupeživého rytíře Jindřicha a vysílá proti němu vojsko, které oblehne jeho hrad Frejštejn. Rozkaz zní jasně, zajmout a potrestat Jindřicha i jeho syna Viléma. Tomu se ale za pomoci jeho věrného přítele Jakuba podaří z hradu uprchnout. Ani pak ale nemá vyhráno a o své místo na světě musí těžce bojovat. Když už se zdá, že vše zdárně překonal, zjistí, že jeho potíže teprve začaly. Musí bojovat nejen o život a čest i o lásku krásné Elišky. Záleží jen na něm a na jeho příteli Jakubovi, který sám skrývá dávné rodinné tajemství, zda se jim podaří zbavit Viléma obvinění z vraždy a znásilnění, za které ho čeká potupná smrt oběšením. Času je žalostně málo a nemilosrdně utíká…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda nepočestné panny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

babicka_amalka
17.05.2024 2 z 5

Ach, opět ten chudák češtin!!!
Jak dokázala autorka v tak poměrně krátkém textu nadělat tolik pravopisných a gramatických chyb (hrubých), když píše ve své mateřštině, je mi záhadou. Žáček prvního stupně by za to schytal nemálo pětek - a zcela oprávněně.
Připadá mi to jako arogance nejvyššího stupně a neúcta ke čtenářům vlastních knih, když si autorka nedá ani tu práci, aby si text po sobě přečetla a chyby opravila (o překlepech ani nemluvím). A pokud češtinu neovládá, že si nenajme ani korektora, aby tu práci udělal za ni!
Tohle všechno zcela zkazí radost ze čtení a jen čtenáře otráví. Proto s bídou dvě hvězdy.

myryjam
28.03.2024 4 z 5

Knížka byla velice čtivá, bezvadná odpočinkovka. Jediný problém byl (ekniha, nevím jestli se to týká i papírové) neskutečné množství pravopisných chyb (shoda, cítil se nevině ...- nebyly to překlepy)- chyby mě rušily ve čtení.


ZuzziŠ
08.12.2023 5 z 5

Můj milý jedenáctiměsíční synu,

tady si hraj, můžeš to tu obrátit vzhůru nohama, já musím zjistit, kdo je vrah.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražda nepočestné panny v seznamech

v Přečtených37x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit5x