Muffin a čaj přehled

Muffin a čaj https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366888/bmid_muffin-a-caj-heC-366888.png 4 1562 1562

Muffin a čaj série

1. díl >

Daniel a Kit jsou dva šestnáctiletí spolužáci, kteří snad ani nemůžou být rozdílnější. Jeden je nejlepším studentem na internátě, k okolí se chová odměřeně a úzkostlivě si střeží své soukromí. Druhý má umělecké nadání, pořádek považuje tak trochu za zbytečnost a často dřív mluví, než myslí. Zdálo by se, že přátelství mezi nimi je nepravděpodobné a cokoli hlubšího rovnou nemožné. Jenže muffin a čaj přece dokáží zázraky, to je známé přísloví. A pokud není, tak by mělo být…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muffin a čaj. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (409)

Honey0105
předevčírem 5 z 5

Románům s označením LGBT jsem se vždy vyhýbala. Nemám nic proti homosexualitě jako takové, ale vždy mi více vyhovovalo číst příběhy, kdy se dává dohromady muž se ženou. Asi protože se v takovém případě dokážu do postav více vcítit. Tak jsem si to alespoň myslela, ale.. Byla jsem nejspíš úplně mimo.
O této knížce jsem už hodně slyšela a také o samotném autorovi a říkala jsem si, že to asi zkusím. Kniha byla v klubu audiotéky, tak mě napadlo, že si to pustím na noční a kdyžtak to vypnu. Ha, ale stalo se to, že jsem to nakonec vůbec vypnout nechtěla. Muffin a čaj byl tak milým příběhem, který mě zahřál na duši. Bavilo mě úplně vše a slupla jsem to raz dva.
Navíc jsem ráda, že jsem vykročila ze známé zóny a zjistila jsem, že nálepka LGBT není žádným strašákem, ale naopak může odhalit skvělé příběhy.
Určitě se chystám i na další knihy od autora. Nevím proč mě zrovna až ve třiceti začala takto bavit young adult literatura, ale někdy to asi přijít muselo.

misssicccka
16.05.2024 audiokniha 4 z 5

Poslouchala jsem. Moc jsem tomu ve svém věku, kdy vlak mládí už odfuněl, nedávala, ale samotnou mne překvapilo, jak moc mne to bavilo. Načteno to bylo perfektně, tak možná proto.
Jinak ocenuji "sloh" :).


Gaabii
01.04.2024 5 z 5

Knize jsem se strašně dlouho vyhýbala a ani vlastně moc nevím proč. Možná pro to, že je to YA a prostě tahle loď už odplula dávno a vlastně jim je kolik? 16? Ale! Příběh je moc hezký, milý. Knihu doporučuji a určitě se k ní zase někdy v budoucnu vrátím.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (26.2. - 11.3.)

19.02.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Muffin a čaj v seznamech

v Právě čtených23x
v Přečtených1 981x
ve Čtenářské výzvě331x
v Doporučených244x
v Knihotéce648x
v Chystám se číst499x
v Chci si koupit150x
v dalších seznamech15x