Pan O přehled

Pan O https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495219/bmid_pan-o-fvZ-495219.png 4 237 237

Můj klenot série

< 2. díl >

Říkejte mi prostě Pan O. Protože VAŠE potěšení je moje superschopnost. Vyvolat v ženě pocit bože, to je skvělý je podstatou všeho, a pokud to chlap nedokáže, měl by sakra z ložnice vypadnout. Mluvím o extázi, při který se kroutí prsty na nohou, která vyrazí dech a donutí ženskou popadat prostěradlo. Takovou, jakou pokaždý dopřávám já. Předpokládám, že to ze mě dělá superhrdinu rozkoše, a mojí misí je vždy splnit svůj úkol. Jasně, jsem závislý na rozdávání, ale přistupte blíž a najdete taky muže se sexy zevnějškem, výbornou prací, vtipem ostrým jako břitva a srdcem ze zlata. Jo, život je fajn... A pak mě vyvede z míry, když mě jistá žena požádá, abych ji naučil všechno o tom, jak si získat muže. Jedinej problém? Je to sestra mýho nejlepšího kamaráda, ale je příliš lákavá na to, abych jí odolal – zvlášť, když se dozvím, že sladká, sexy Harper má taky nemravnou mysl a chce jí dobře využít. Co by se mohlo pokazit, když dám ženě, po který jsem tajně toužil, bez závazků lekce ve svádění? Nikdo se to nedozví, ani když si pošleme pár oplzlejch sextovek. Dobře, pár stovek. Nebo když se jí zasekne zip na šatech. Ne o tamto! Nebo když na mě ve vlaku před celou rodinou udělá ty mrdavý oči. Problém je, že čím víc nocí s ní trávím v posteli, tím víc dní s ní chci strávit mimo postel. A poprvý v životě nepřemýšlím jen o tom, jak přimět ženu křičet rozkoší – přemýšlím o tom, jak ji na dlouho udržet v náručí. Vypadá to, že skutečná Dobrodružství pana Orgasma teprve začínají....... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Mister O , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan O. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (50)

Tesset
17.04.2024 3 z 5

Bylo to fajn, ale trošku slabší než první díl. Dost věcí se tam opakovalo, ale to se děje dost často. Pořád fajn pohodovka.

Laf
29.03.2024 3 z 5

Plus této knize dávám za to, že je psaná z mužského pohledu. Je to taková odpočinková a nenáročná kniha, u které vypnete. Nebylo to špatné, ale jednička se mi líbila víc.


Vendy1993
23.02.2024 4 z 5

Další skvělý díl této série. Fakt žeru když příběh vypráví chlap...není to pak tak ukňourané ;) A tenhle díl byl hodně věcí jen ne ukňouraný :) ale opět se budu opakovat když napíšu, že děj je poněkud provařenej ;) v podstatě to byl první díl jen s jinými jmény a trošku jinou zápletkou....ale četlo se to fakt dobře, má to i dost dobrej humor takže nakonec jen jedna hvězda dolů ;)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Bouřlivá doba, Mysli na mě a další knižní novinky (32. týden)

07.08.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pan O v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených346x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených6x
v Knihotéce234x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

pro ženy

Autorovy další knížky

2022  74%Můj klenot
2022  74%Pan O
2023  78%Slušný vybavení
2023  79%Pořádný terno
2024  %Divoká jízda