Murat: Příběhy služebního psa přehled

Murat: Příběhy služebního psa https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/187236/bmid_murat-pribehy-sluzebniho-psa-pBc-187236.jpg 5 4 4

Tři povídky o psech, kteří byli vychováni pro bezpečnostní službu a stali se pracovníkům bezpečnostního aparátu věrnými a vždy pohotovými pomocníky v odhalování a zneškodňování nekalých živlů.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Murat: Příběhy služebního psa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

draka
08.09.2020 5 z 5

Cestou domů ze školy jsem koupil tuto knížečku za 3 Kčs v Novinové službě, kde se prodávaly vedle novin, časopisů a pohlednic. Zaujala mě hlava vlčáka na obálce. Tříkorunu jsem dostával na zakoupení svačiny do školy. Většinou jsem ji celou neutratil, a tak jsem si mohl našetřit. Knížka se mně moc líbila a já si začal „Saturny“ kupovat.

em54
31.10.2017 5 z 5

Jedna z prvních mých knih - a úplně první se Saturnu. Můj vztah k ní je tedy silně nostalgický - a tak dávám pět hvězdiček. Já to tehdy hltal!!! V posledních letech jsem podlehl sběratelské vášni - a tak edici Saturn sbírám. Výhiodou je, že jsou to tenké brožury, takže nezaberou moc místa. (Na rozdíl od "kodovek", kterých je navíc ještě víc!!!)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Murat: Příběhy služebního psa v seznamech

v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce14x
v Chci si koupit2x