Na konci vesmíru přehled

Na konci vesmíru
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533512/bmid_na-konci-vesmiru-65e5a36aed18c.jpg 4 218 218

Legie série

< 9. díl >

Tak daleko jako tentokrát se posádka Vzdorující ještě nikdy nevypravila – mimo území enlilů, churitů a dalších velkých civilizací. Starý spojenec má však problém, a když o něco požádá vědec z prastaré rasy, po jejíž technologii pase váš největší nepřítel, neváháte ani chvíli. Obzvlášť pokud se na vás obrátí jako na svou jedinou naději. Jenže tentokrát by se možná chvíle váhání vyplatila, protože tahle cesta vede k tajemstvím, která lidem otevřou naprosto nové obzory. A s nimi i nečekané hrůzy. Ale bez toho by to snad ani nebylo ono. Zatímco se Legie připravuje na osvobození Země, kapitán Moravec a jeho posádka se musí vydat až na samotný konec vesmíru.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na konci vesmíru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (57)

Snílek1980
27.05.2024 5 z 5

Tenhle díl mě z celé série bavil asi úplně nejvíc. Nejdřív mě šokoval začátek. Pak jsem se bavila nečekaně milou až rodinou atmosférou na Kraksně, putující na druhý konec Vesmíru. Ten malý odpočinek byl nutný, protože od druhé třetiny knížky už mi autorka nedala ani chvíli vydechnout. Akce střídala akci, leckdy i zatraceně brutální. Původ obyvatel neznámé planety mě překvapil, ale rozhodně nebyl nemožný, což je sice smutné, ale bohužel je to tak. Každopádně jsem se skvěle bavila a určitě k tomu přispěla i skutečnost, že jsem Legii, jako všechny předešlé díly, poslouchala ve formě audioknihy, která je tak skvěle načtená, že to bezpochyby výrazně pozvedá hodnotu díla.

Covenant
24.05.2024 3 z 5

Jak mi přišlo, že na Kristýnu si furt někdo stěžuje a mě mrtvá schránka přišla skvělá, tak teď mi to zase zkazila. Byla to odbočka, jakože úplná a mimo. Především se vytratil humor, který tuto celou sérii táhne. Dostali jsme se do hororového žánru, který toho moc nového nepřinesl. Schema, které známe z hororových filmů + naše posádka = nový díl. Takhle. Bavilo mě to. Fandil jsem našim hrdinům. Bylo to napínavé. Ale v rámci legie, spokojen nejsem. PS: souhlasím s Predator3313. Úplně stejný problém, který rozbil atmosféru.


PastorMal13
24.04.2024 5 z 5

Zase jsem se náramně bavil, ale nečekal bych, že bych podobné zvrhlosti, mám na mysli ten lahodný „koktejl, který je pochoutkou pro obyvatele druhé planety, četl v této sérii.

PS: podobně jako mnozí komentující jsem si vzpomněl na Ricka a Mortyho.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Space opera Legie - to nejlepší ze dvou stylů

05.12.2023


10 nejprodávanějších eknih (říjen)

10.11.2023


Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023


Citáty z knihy (3)

Někdy je potřeba chladnokrevné rozhodnutí, a někdy trocha toho prdění na podpaží, i kdyby jen pro zlepšení morálky.


Už jsem se naučil, že mluvit o štěstí nosí smůlu.


Tvoje výmluvy zní hůř než pravda.


Kniha Na konci vesmíru v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených297x
ve Čtenářské výzvě34x
v Doporučených6x
v Knihotéce129x
v Chystám se číst45x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech4x