Na volné noze přehled

Na volné noze
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321161/bmid_na-volne-noze-PNH-321161.jpg 4 142 142

První kniha v češtině o podnikání nezávislých profesionálů těží ze zkušeností mnoha set českých freelancerů z desítek oborů. Nabízí osvědčené postupy a know-how pro podnikání na volné noze: základy pro prvopodnikatele, nejlepší praktiky a kariérní strategie, ale také pokročilé nástroje, které ocení i profíci s více než desetiletou podnikatelskou praxí. Kniha tak pokrývá celé dlouhé období rozvoje podnikání, od zkusmých krůčků a začátečnických chyb, přes náročné první roky, až po plně zavedený osobní byznys postavený na odbornosti a dobrém jméně (s překvapivou pointou na závěr).... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na volné noze. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (88)

chovanec
27.03.2024 3 z 5

Někdy v životě nejde o to být ten nejlepší, ale být první. Robert Vlach je asi první, kdo v ČR napsal lidsky srozumitelnou knihu o podnikání na volné noze. Je to naprosto kritické téma a jsem hrozně rád, že přibližuje člověku alternativy k bezduchému a otrockému modelu zaměstnání. Na druhou stranu se nejedná o žádnou "bibli". Autor píše z vlastní specifické zkušenosti a skutečnosti, takže některé pro mě klíčové oblasti nerozepisuje (a že těch klíčových oblastí, o kterých jako absolvent státní školy vůbec nevím, je), někde zase jde až příliš do detailů a jednotlivostí (např. rady a doporučení o konkrétním softwaru na emaily). Věci, které skutečně člověk potřebuje na začátku (byrokracie, účetnictví), tam nejsou vůbec - jako kdyby to byla samozřejmost. Přitom v tomhle státě podnikat je na hlavu.

jirijanovotny
02.07.2023 5 z 5

Je to dlouhé.
Ale stojí to za to.

Najdete tam věci od A do Z a co v knize není, na to vás autor odkáže. Takže kromě nějakých 730 stran (které rozhodně nejsou na jeden večer) najdete tipy na další tisíce stran v jiných knihách.


Leontyn123
19.02.2023 5 z 5

Manuál a bible freelencera. Je v ní všechno co potřebujete k tomu začít podnikat na volné noze. Cenotvorba, klient, služba, produkt atd.. Pro ty, kteří mají už svůj bussines rozjetý v ní najdou další rady a tipy jak se rozvíjet a posouvat. Jestli vážně uvažujete o podnikání tak vás v žádném případě tato obsáhlá kniha nesmí odradit.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Soutěž o podnikatelský bestseller Na volné noze (1. otázka)

20.08.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na volné noze v seznamech

v Právě čtených71x
v Přečtených183x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených20x
v Knihotéce152x
v Chystám se číst259x
v Chci si koupit125x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

podnikání podnikatelé svobodná povolání

Autorovy knížky

Robert Vlach
česká, 1978
2017  88%Na volné noze