Následuj oheň přehled

Následuj oheň https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525322/bmid_nasleduj-ohen-653e9e3954c5c.jpg 3 57 57

Nad hlavou se mi pomalým tempem plíží horoucí plameny. Pálí, ale nevnímám peklo, ve kterém se nacházím. Přes hustý dým nevidím ani na krok. Maska dodávající kyslík mě až příliš dusí. Hořím pevně svírám hadici a snažím se dostat oheň pod kontrolu. Adrenalin mi proudí tělem jako notná dávka odvahy. Nemám čas mít strach. Nemám čas přemýšlet, jestli zemřu. Následuji oheň, který ve mně zažehla... Jeho zrada mě uvnitř dusí. Ničí mě kousek po kousku. Pomalu upadám do depresí, ze kterých se následně ztěžka dostávám. A pak se objeví… roznítí ve mně jiskru, která se poskrovnu rozněcuje. Spaluje mi srdce a skrz kůži proniká napovrch kouř. Strach mi ale nedovoluje, aby vypukl požár. Celou mě pohltil svými ohnivými plameny.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Následuj oheň. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

Eslem
17.05.2024 1 z 5

Dějově naprosto generický a přihlouplý erotický román, na kterém stojí za zmínku jen sympatický záměr autorky trochu přiblížit prostředí hasičského sboru (což je jediný důvod, proč nehodnotím odpadem). Sloh je katastrofální a chtít za "knihu" vydanou v tomhle stavu peníze je i v rámci brakové literatury nehoráznost.

petulkapeta
12.05.2024 4 z 5

,,Když jsme s Dylanem spolu, jsme jako oheň v ohni, který nikdy nevyhasne."
Hayley i když trochu nešikovně,ale i díky tomu a řadě nešťastných náhod potká Dylana,chlapa,kterého bysme ji zavideli. No během knihy se jim stane tolik věcí, že nudit se rozhodně nebudete. I když mě Hayley na začátku dost štvala, nakonec jsem ji pochopila a byla ráda jak se zachovala a pochopila co je správné.


eliska2126
09.05.2024 4 z 5

Tohle je v pořadí už druhá autorčina kniha, kterou jsem za letošní rok přečetla a musím říct, že tato se mi líbila ještě víc než první Spoutej mě.

V knize sledujeme hlavní hrdinku Hayley, která mi byla sympatičtější než hrdinka z první knihy. Byla taková nemotorná, ale vtipná a taková správná. Druhým hrdinou je hasič Dylan.

Hayley poznáváme, když se zrovna nachází v nelehké životní situaci, ale líbilo se mi, jak to zvládla, nicméně autorka dále pracuje s následky vztahu, ve kterém se Hayley nacházela a přišlo mi to uvěřitelně a reálně napsané. Celkově mi styl autorky sedí a kniha se čte svižně. Nejsou zde žádné výplňkové nudné pasáže, takže stránky mizí pod rukama.

Prvním polovina knihy mi přišla psaná podle podobného schéma jako předchozím kniha, ale druhá polovina byla skvělá a úplně odlišná. Ani mi to nepřišlo nijak protahované jako Spoutej mě.

Takže za mě Následuj oheň ještě lepší než Spoutej mě a určitě můžu doporučit. V rámci žánru je to moc fajn kniha! A já už se těším na další autorčin příběh.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Následuj oheň v seznamech

v Přečtených55x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

láska deprese erotika romantika hasiči

Autorovy další knížky

Hope Marks
česká, 1992
2023  68%Spoutej mě
2023  67%Následuj oheň
2024  0%Mezi tebou a nebem