Návrat domů přehled

Návrat domů
https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84347/bmid_navrat-domu-xQq-84347.PNG 4 47 47

Čas pro rodinu, čas pro lásku, čas Vánoc…Alisonin americký sen se rozpadá na kusy. S její závratnou kariérou to jde z kopce; v důsledku finančních potíží zaměstnavatele přišla o práci. Byt v Upper East Side je teď pro ni luxusem, který si nemůže dovolit, a její finanční situace je značně nejistá. Jen pýcha jí brání v tom, aby řekla své rodině doma v Irsku, jak je na tom špatně. Olivie neví, kam dřív skočit, snaží se skloubit práci s péčí o rodinu a přípravami na Vánoce, a ke všemu ještě musí uspořádat oslavu matčiných sedmdesátin. Příčí se jí, že její sestra Alison si vede záviděníhodný život v New Yorku. Návrat domů je tím posledním, co si Alison přeje. Ale rodinná pouta jsou silná a Vánoce přinesou Alison víc změn, než si před návratem domů dokázala představit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Coming Home , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat domů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Dádulka67
14.02.2023 4 z 5

Hezky napsaná kniha. Na životní zkušenosti hlavní hrdinky ukazuje, že fungující rodinné vztahy jsou důležitější, než jakákoliv kariéra.

knihovnička007
31.01.2021 2 z 5

Příběh sladký jako JJův čaj. Zhruba do půlky měla kniha i nějaký děj, ačkoliv se jedna a tatáž věta opakovala v různých obměnách stále dokola. Ale pak se z toho stal přeslazený příběh s pohádkovým koncem o tom, že nejsou důležité peníze a práce, ale láska, přátelství a rodina.
Doporučuji číst mezi krváky nebo thrillery jako odpočinkovou literaturu. Ale jo, i ta je potřeba. Autorčino poděkování poté leccos vysvětlovalo... Kniha kratičká, tak na deštivé odpoledne.


knihomolka27
26.09.2019 4 z 5

Co dělá knížku pro jednoho nudnou pro jiného dělá zajímavou. Tahle knížka se mi dostala do ruky když jsem byla nemocná, venku bylo přes 30 stupnů, a Vánoce byly tak daleko že sem zatoužila aspon po trošce té pohodové, magické, nepopsatelně krásné atmosféře, kterou dokáží vyvolat jen Vánoce. Ani sem nečekala, že by mě knížka zaujala, protože většinou čtu samé fantasy nebo dobrodružné, snad to bylo tím, že sem myslela na ty Vánoce, ale knížka byla moc fajn. Přímo z ní sálalo rodinné teplo domova, bezpečí, láska v rodině, pomalu sem až cítila vůni lahodných jídel z irské kuchyně a vůni horké čokolády. A představovala jsem si krásnou zasněženou krajinu, kterou viděli postavy z okna svého pokoje. Prostě pohoda, klid a odpočinek

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Návrat domů v seznamech

v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

Vánoce

Autorovy další knížky

Patricia Scanlan
irská, 1958
2016  82%S láskou tvá
2000  84%Město žen
2009  81%Odpusť a zapomeň
2017  80%Dar přátelství
2011  71%Návrat domů