Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové přehled

Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471888/bmid_ne-tak-uplne-soukrome-e-maily-coco--Xyk-471888.jpg 3 305 305

Coco Pinchardová série

1. díl >

Seznamte se s Coco Pinchardovou, představitelkou nové rom-com série od Roberta Bryndzy! Jaké to je, když po čtyřicítce začínáte úplně znovu? Je to prdel… Coco Pinchardová byla až do vánočních svátků šťastná manželka a matka (před chvílí) dospělého syna, která si splnila svůj největší sen – vyšla jí první kniha.U vánočního stromečku se měla sejít celá velká šťastná rodina a Cocose těšila, jaké skvělé věci jí další rok přinese. A pak to šlo všechno do háje.Namísto vysněného šperku dostala Coco od manžela iPhone a za pár dnů je právě telefon skoro to jediné, co jí ze starého života zbylo. Z něj teď píše svým přátelům e-maily o tom, co se všechno v jejím „novém“ životě děje. A o tom, jaké to je, když si musíte život poskládat úplně jinak. Ještě že zbyl Coco nadhled a smysl pro humor...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Not So Secret Emails of Coco Pinchard , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (96)

SSTknihy
25.04.2024 3 z 5

Byla jsem zvědavá na Bryndzovy knihy, které napsal ještě před tím, než se proslavil svými detektivkami. A musím říct, že to nebylo špatné. Taková Bridget Jones o čtyřicítce a po rozvodu. Chvílemi fakt vtipné, chvílemi se to naopak trochu táhlo. Trochu bylo znát, že od vydání uplynulo víc jak deset let a podobných hrdinek už běhá v knižním světě docela hodně. Jestli ale máte rádi knihy Ellen Bergové nebo Susanne Kubelka a nečekáte žádné hluboké myšlenky, pak je tohle ideální volba třeba na dovolenou. Možná časem sáhnu i po dalších dílech. Už kvůli Ethel, tchyni hlavní hrdinky - tahle svérázná babka mě fakt hodně bavila :-)

Nuttelka
25.03.2024 3 z 5

Já s Coco asi úplně kamarádka nebudu.. Od Roberta jeho Eriku s Kate hltám knihu za knihou, ale další Coco si asi nechám ujít.. Do půlky knihy jsem se občas musela do čtení i nutit, než se s Danielem rozvedli, úplně mi oba dva lezli na nervy svým chováním. Po rozvodu se to už četlo lépe, ale i za mě je to spíš taková lepší parodie na Bridget Jones.. Jsem ráda, že to mám za sebou :-)))


Aliii
26.02.2024 4 z 5

Autor mě mile překvapil, dosud jsem znala jen pár jeho thrillerů. Coco je úplně jiný žánr a totálně nabourává všeobecně zažitou představu o chladných Angličanech :-)
Pobavila mě nejen ona, ale celá kniha.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (21. týden)

23.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených414x
ve Čtenářské výzvě68x
v Doporučených8x
v Knihotéce221x
v Chystám se číst137x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech9x