Největší záhady české historie přehled

Největší záhady české historie https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418794/bmid_nejvetsi-zahady-ceske-historie-TMN-418794.jpg 4 48 48

Známý český publicista Jaroslav V. Mareš svým typickým reportážním způsobem odkrývá další záhady české historie. Té dávné – požár Národního divadla, vražda Jana Nepomuckého, i té nedávné – případ Jana Masaryka, UFO v Miličíně. Nechte se unést strhujícími případy, které autor obohatil o nově zjištěné skutečnosti.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Největší záhady české historie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

jeany23
20.07.2023 5 z 5

Dobrá kniha. Osobně mně nejvíc zaujaly kapitoly o Miličíně, bludičkách a poltergeistech, i když mám pocit že tahle témata přijdou mnoha lidem neseriózní. I když jsem se obávala že ostatní kapitoly mně tolik nezaujmou, hladce jsem je přelouskala. Nevadí mi, že obsahově to je "každý pes jiná ves" a nebránila bych se další podobné knize.

coquus
05.03.2023 4 z 5

Zajímavá kniha shrnující nejrůznější záhady u nás. Některé mě zajímaly víc, některé míň, ale rád jsem si přečetl o všech. U některých se autor pouští do snad až příliš velkých spekulací, protože např. spojovat bludičky s pohořím Tríbeč mně připadá už moc přitažené za vlasy. Ovšem ve skutečnosti kdo ví


MaroCZ
30.10.2022 4 z 5

Velmi čtivě napsáno. Rovněž oceňuji, že autor se také pouští do velmi zajímavých případů, které jsou téměř neznámé, ačkoliv si zaslouží pozornost. Mám na mysli zejména dění v Miličíně (za mě nejděsivější kapitola) nebo případ "zlatého letounu" (tato kapitola mě nejvíce zaujala).

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Největší záhady české historie v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených63x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených2x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst64x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech1x