Někdo nový přehled

Někdo nový https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475880/bmid_nekdo-novy-Cyp-475880.png 4 444 444

Někdo série

1. díl >

Jedinečný milostný příběh Mickey a Juliana je srdcervoucí a nezapomenutelný. Když mladá a bohatá Mickey potkává na schodech svého nového souseda, nemůže uvěřit svým očím. Je to Julian, číšník, který kvůli ní přišel o několik týdnů dříve o práci. Mickey se kvůli tomu stále cítí hrozně, zejména proto, že se k ní Julian chová velmi odmítavě a nedává jí šanci se omluvit a napravit to. Mickey je tím zvláštním charismatickým mužem a jeho chováním doslova fascinovaná. Snaží se proniknout jeho tvrdou slupkou a lépe ho poznat. Přitom zjišťuje, že Julian si zcela záměrně udržuje odstup nejen od ní, ale i od všech ostatních lidí. Julian má totiž tajemství. Tajemství, které by mohlo navždy změnit způsob, jakým ho Mickey vidí... „Román Someone New si v žádném případě nesmíte nechat ujít! Tato kniha by měla být v policích každého knihkupectví, každé knihovny. Je romantická, opravdová, autentická – a nesmírně důležitá!“... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Someone New , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Někdo nový. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (108)

Ivka14
05.04.2024 3 z 5

Skoro je mi líto, že musím knihu tam málo ohodnotit, protože se dotýká hodně důležitých témat. Možná jsem se neměla předem dívat na recenze, protože jsem očekávala pětihvězdičkovou knihu.

Otevřelo se tolik témat, tolik postav, tolik různých osudů, že byste jimi pravděpodobně naplnili 3 knihy. Tím pádem věci trvaly dlouho než se daly do pohybu. Odhalení na konci pro mě bylo velmi překvapivé a klobouk dolů před autorkou, že se do tak odvážného tématu pustila.

Booktopie
22.03.2024 3 z 5

Laura Kneidl je autorka, která se opravdu nebojí zabředávat do různých vážných témat. Zamilovala jsem si ji hned. Její série Nedotýkej se mě je naprosto boží a právě ta mě také dovedla k tomu číst další její knihy. Jak to ale bývá, číst s velkým očekáváním není dobré.

Mikey je jméno naší hlavní hrdinky. Pochází z bohaté rodiny a začíná se seznamovat se všedními problémy, které se ji vždy vyhly.

Julian je tajmený tichý soused, který se ji snaží se vším pomáhat.

Postavy mají svůj osobitý charakter, který vás baví - tedy někdy. Hlavní hrdinka mě totiž chvilkama fakt vadila. Ten nejvetší problém byl, že ta kniha byla nekonečná. Nudila mě.
Často jsem ji odkládala, nakonec jsem ji ale dočetla.

Tato kniha asi nebude pro každého. Závěr knihy je silný a nese důležité téma, kterého se autorka nebála a zvládla ho dle mě dobře. Přesto všechno, ale nevím jestli budu pokračovat i s dalšími díly. Kniha je psaná jako slow slow burn romantika nesoucí důležité téma.

3/5

IG: Booktopie


Kristy.Seb
16.03.2024 4 z 5

Mej odvahu být sám sebou. Je to proces, se kterým můžeš začít kdykoli.

Jako, to jsem nečekala. Ale rozhodně super! Něco, co se objevuje víc a víc ve světě.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (43. týden)

25.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Někdo nový v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených621x
ve Čtenářské výzvě69x
v Doporučených27x
v Knihotéce405x
v Chystám se číst367x
v Chci si koupit80x
v dalších seznamech6x