Nestydaté plavky přehled

Nestydaté plavky https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/241443/mid_nestydate-plavky-VJk-241443.jpg 4 266 266

Rok 1957, západní pobřeží USA a mladý muž Colm s filmařskými ambicemi – tak začíná nová kniha úspěšného autora C. D. Payna. Colm odchází do malého městečka, aby zde po smrti svého strýce vedl rodinnou firmu na výrobu plavek nadměrných velikostí. Po příjezdu se obává, že ho čekají dlouhé měsíce naplněné maloměstskou nudou. Naštěstí má překvapivě krásnou kuchařku a hospodyni Jean, která je ale vůči Colmovým poklonám imunní. Mladý muž musí firmu zmodernizovat, jinak ji bude muset zavřít. Společně s kamarády dostává geniální nápad – začne šít dvojdílné plavky značky Drzé bikiny, které spočívají ve 4 miniaturních trojúhelnících spojených šňůrkami. Podaří se Colmovi uchvátit trh úžasnými stylovými plavkami? Přesvědčí nádhernou Jean, že právě on je pro ni ten pravý? Nová kniha autora kultorní série Mládí v hajzlu, prošpikovaná paynovským ironickým nadhledem a nekorektním humorem!... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Jota
Originální název:

Cheeky Swimsuits of 1957 , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nestydaté plavky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (70)

Ladislav73
23.03.2024 audiokniha 5 z 5

Hlavní hrdina je vynalézavý, trochu mladý, trochu nerozvážný, ale uličnicky šarmantní v tom, jak uvažuje o ženách, sexu a dalších radostech života. Člověk by mu moc přál úspěch nejen na poli plavkovém, ale i milostném, jenže schopnost zasnoubit se s každou dívkou, která se mu líbí, to docela komplikuje.

Mám rad autorův humor a nejinak to bylo u této knihy.

betička
06.09.2023 3 z 5

Úsměvné, příjemné čtení.
I když já bych možná, místo detailně popisovaných milostných scén, upřednostnila detailní popis života v 50tých letech v USA :-)
Malinko mě iritoval hlavní hrdina, který byl schopný se zasnoubit s téměř jakoukoliv sukní, která šla kolem a projevila zájem :-)
Je zde vidět jak moc se posunulo smýšlení o manželství a zralosti vstupování do něj ... jak bylo zcela normální se vzít mezi 20-25 rokem a mít děti a nikdo se nepozastavoval nad tím, jestli jsou ve 20 dost zralí a zodpovědní atd.


gambinka87
17.08.2023 3 z 5

Úsměvná kniha, "přečteno" jako audiokniha, kde mne trochu zarazela vyslovnost "žán" místo "džín", jak bych to v US očekávala, ale dobrá. Plavky byly super, továrna, její osazenstvo a příběh okolo ní, milostné zápletky mne moc nenadchly, Betty mne rozčilovala šílene :) nicméně oddechové čtení na pohodu

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (30. 3. - 5. 4.)

29.03.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nestydaté plavky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených366x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených18x
v Knihotéce137x
v Chystám se číst102x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech3x