Nestydaté pohádky - Druhá porce přehled

Nestydaté pohádky - Druhá porce
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34513/bmid_nestydate-pohadky-druha-porce-yv0-34513.png 3 21 21

Nestydaté pohádky série

< 2. díl

Po úspěchu první knihy Nestydatých pohádek je připravena druhá porce. A můžeme slíbit, že bude opět velice pikantní. Bylo, nebylo… tak začíná spousta českých pohádek. A jejich autoři věděli, proč takový úvod zvolili. Protože mnohé z jejich vyprávění ve skutečnosti nebylo tak, jak oni tvrdili. Nebo vy jste snad někdy věřili tomu, že královně se narodilo dítě poté, co vypila čarodějný lektvar nebo poobědvala pečeného hada? Věřili jste, že k probuzení princezny stačil jediný polibek a k vysvobození jiné uhodnutí několika hádanek? Kdepak, tak to opravdu nebylo. Protože i v pohádkách se děti rodí stejně jako kdekoliv jinde a na probuzení mladé dívky jenom pusa nestačí, byť se jedná o princeznu… Chcete vědět, jak to bylo doopravdy?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nestydaté pohádky - Druhá porce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

m2056
12.04.2024 2 z 5

Překonat jde každou pohádku to už dokázal i režisér Troška ale tady to chtělo více fanzie a lepší popis postav myšlenka na klasické pohádky více erotické není špatná ale není to dokonalé.

Skallarix
19.03.2022 1 z 5

Já vám nevím. Erotiky by se tu asi našlo dost. Ale vtipné a humorné? Spíše laciné, košilaté a plytké. Ale jestli někoho pobaví pohádky upravené ve stylu "Sněhurka si to rozdává se sedmi liliputány najednou", pak je to čtivo asi právě pro ně.


Atekram
23.09.2021 1 z 5

V antikvariátu mě nadchl námět eroticky zpracovaných pohádek a obálka. Byla jsem ale docela zklamaná, jednotlivé příběhy jsou jako přes kopírák, až jsem se začala nudit. Možná by bylo lepší číst postupně s velkým časovým odstupem, ale nevím nevím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nestydaté pohádky - Druhá porce v seznamech

v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce52x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x