Spánek a smrt přehled

Spánek a smrt
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270779/bmid_spanek-a-smrt-wUr-270779.jpg 4 47 47

Niels Bentzon série

< 2. díl >

Niels Bentzon, detektiv z kodaňského oddělení vražd, který je zároveň školeným policejním vyjednavačem, je povolán na nádraží, kde se nahá dívka pod vlivem drog chystá z výšky vrhnout do kolejiště. Niels s ní v posledních okamžicích naváže kontakt, zabránit její sebevraždě se mu však bohužel nepodaří. Pitva ukáže, že dívku před smrtí kdosi utopil a poté resuscitoval… Niels se pustí do intenzivního pátrání a postupně se dostává na stopu skupiny lidí, kteří experimentují s klinickou smrtí, a především na stopu nebezpečného pachatele, jenž věří, že může své oběti opakovaně uvádět do stavu klinické smrti a oživovat. Při nebezpečném pátráníse Niels několikrát ocitne v ohrožení života. A nejen on, ale též jeho žena, která se má stát poslední obětí posedlého pachatele…Strhující detektivní thriller s prvky hororu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Brána
Originální název:

Søvnen og døden , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spánek a smrt. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

mrliš
01.04.2024 2 z 5

(SPOILER) Ze začátku kniha přišla se zajímavým nápadem, který autor nedokázal uchopit a dobře zpracovat. Čekal jsem od toho mnohem lepší děj. Nakonec se z toho vyklubalo tuctové krimi, které není moc chytlavé. Vadily mi stále se opakující kapitoly, kde Hannah neustále ve své hlavě řeší potrat a jak to obhájit u poroty. Toto se stále identicky objevovalo po většinu knihy a bylo to až nepříjemně otravné. Naopak mi tam chyběl větší rozsah původní myšlenky knihy. Usmrtit a oživit aby oživený přinesl nějaké informace o posmrtném životě. Škoda.

postrach
29.07.2021 2 z 5

Slibny zacatek a potom uz se hur cetlo.Postava Hannah nesympaticka...Kniha mi pripada prumerna...Oproti 3 dilu horsi


maličkán
06.10.2020 3 z 5

Tak nevím, začátek docela zajímavý, pak to začalo upadat a až poslední třetina knihy mě chytla. Pak už děj jel jako po másle, napětí nechybělo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spánek a smrt v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených58x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených6x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech2x