Jako zvěř přehled

Jako zvěř
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209400/mid_jako-zver-bXj-209400.jpg 4 71 71

Nyströmová & Forssová série

< 2. díl >

Mrtvé tělo na břehu a tajemné znamení v katedrále – o letním slunovratu jsou všechny dosavadní jistoty rázem zpochybněny. Během jednoho červnového rána je nalezena mrtvola učitele. Tělo má probodané šípy. Zdá se, že zemřel hrůznou mučednickou smrtí. Jenže umírají další lidé. Komisařku Nyströmovou i její kolegyni Forssovou stále více sžírá přesvědčení, že o náboženskou rituální vraždu nepůjde. A tak jsou tyto dvě rozdílné vyšetřovatelky hnány až na samou hranici svých možností.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Rotwild , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako zvěř. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

iveta3689
14.02.2024 3 z 5

Není to vyloženě špatná kniha, ale snesla by proškrtání. Je tu zbytečně moc postav a odboček, hlavní příběh je proto trochu rozplizlý.

lapagerie
22.04.2022 2 z 5

Tak nevím. Je to moje třetí kniha ze série. Začala jsem Sněhurčinou rakví, která se mi líbila. Pak teprve jsem zjistila, že jde o sérii a vrátila se tedy na začátek. Motýlí dům mě tak nepohltil a Jako zvěř jsem dočetla jen tak tak. Začátek byl slibný, téma zajímavé, ale postupně jsem se začala nudit. A konec mi vlastně úplně utekl. Jako by to byl případ bez vyřešení. Nevím, možná už další díly číst nebudu, možná až za čas.


alzbeta4340
05.11.2020 4 z 5

Můj poslední nepřečtený díl z této detektivní série. Osobně mě bavil, nebylo vlastně od věci, že jsem z návazných dílů věděla, jak se osudy jednotlivých členů vyšetřovacího týmu budou vyvíjet. Samotný případ nebyl špatný, i když konec byl skutečně hodně komplikovaný.
Pro čtenáře, kterému se tato kniha dostala do ruky náhodně, dodávám, že následující pokračování mají kvalitou stoupající tendenci a stojí za přečtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jako zvěř v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených109x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených1x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit11x