Obyčejné lhářky přehled

Obyčejné lhářky
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479747/bmid_obycejne-lharky-jgc-479747.jpg 4 41 41

Manželky. Matky. Lhářky. Emma a Lucie by na první pohled nemohly být odlišnější, sdílejí ale jednu přísně utajovanou neřest… Krásná a bohatá Emma má zdánlivě vše, od milujícího manžela po kariérní úspěchy, znuděnost a neklid ji ale opakovaně nutí k pošetilému chování. Mladá vdova Lucie má oproti tomu co dělat, aby zaplatila nájem a vypořádala se s tvrdohlavým synkem. Rozhodnutí, která obě z rozličných důvodů dělají, vedou až k jejich setkání – při výkonu veřejně prospěšných prací. Tam rychle zjišťují, že mezi nimi existuje nečekané spojení. Obě jsou lhářky. A to prvotřídní. Do party přiberou ještě Florrie, říznou sedmdesátnici, která jim může nabídnout moudrá slova i rameno, na němž se mohou vyplakat. Vodopád lží tím ale nekončí. Emma i Lucie jsou odhodlány prohřešky a stud utajit před svými milovanými – a s tím, jak se spirála nezdravých vztahů rozšiřuje, obě rychle směřují k tomu, stát se její obětí. Dokážou vymanévrovat z minového pole vlastních lží a podvodů dříve, než zničí všechno, na čem jim záleží?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Everyday Lies , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obyčejné lhářky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Maki21
05.05.2024 5 z 5

Úžasné, čtivé, dech beroucí, nápadité....to a ještě mnohem víc se mi vybaví při názvu této knihy. Nádherný romantický příběh, plný zápletek a závěr? Neuvěřitelně romantický. Jednoduše nádhera.

Pink_Panther
10.08.2023 5 z 5

Velice čtivé a povedené.
Kniha, kterou jsem přečetla za pár dní jedním dechem.. Velmi milé knižní překvapení, nečekala bych, že se mi můj náhodný výběr v knihovně tak zalíbí, doslova jsem knihu nemohla dát z ruky!


PavlaA
26.07.2023 4 z 5

Příjemné oddechové čtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Obyčejné lhářky v seznamech

v Přečtených45x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce71x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech2x

Autorovy knížky

Louise Guy
australská
2021  80%Obyčejné lhářky