PS: Chybíš mi přehled

PS: Chybíš mi
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421670/bmid_ps-chybis-mi-gBj-421670.jpg 4 292 292

P.S. série

< 2. díl >

Drahá Melrose, když jsem tě viděl poprvé, byla jsi jen cizí holka. Podruhé už jsi se mnou bydlela. A při třetím setkání jsi mi dala jasně najevo, že se staneš tím největším trnem v oku, jaký jsem kdy zažil. Ve sprše zpíváš příliš hlasitě a vypotřebuješ všechnu teplou vodu. Jsi neuvěřitelně panovačná. Všemožně mi komplikuješ život. Ale ať se snažím sebevíc, nedokážu na tebe přestat myslet. Popravdě… nedokážu po tobě přestat toužit. Chtěl jsem ti to říct. Chtěl jsem si s tebou sednout, překonat svou hrdost, vzdát se svého nevázaného způsobu života a ukázat se ti ve světle, v jakém mě ještě nikdo neviděl…, ale potom přišlo to vyznání, a zcela změnilo situaci; zpráva natolik šokující, že mi vzala dech. Nikdy nepochopím, jak je možné, že jsem to nepředvídal. Sutter PS: Chybíš mi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

P.S. I Miss You , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize PS: Chybíš mi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (63)

Knihotyna
03.05.2024 3 z 5

P. S. sérii mám rozečtenou, tak jsem si říkala, proč nepřikročit k dalšímu dílu a za jednu směnu v práci bylo přečteno :).

Melrose je zamilovaná do svého nejlepšího přítele Nicka, ten ji poprosí aby v době jeho nepřítomnosti převzala jeho pronájem, který sdílí se Sutterem. Melrose a Sutter nemůžou být odlišnější, jak řekl Sutter - ona je oheň a já jsem benzín, když jsme spolu lítají jiskry :).

Knížka je krátká, svižně napsaná, vtipná, řeší se zde i pár vážnějších témat, ale vše jde trošku prvoplánově a po povrchu. Nedostaneme se do hloubky problémů a už od začátku je nám jasné, jak to skončí. Bylo to však milé čtení na jedno odpoledne :).

Ála1968
23.11.2023 5 z 5

Myslím, že první díl byl o kousek lepší a bylo tam více zvratů v ději,ale přesto i tenhle měl svoje kouzlo a byl krásně romantický.Skvělý byl epilog


tynaaa770
01.11.2023 4 z 5

Druhý díl série P.S se mi také líbil. Možná, že mi víc sedlo téma. Příběhy ,,hate to love" já totiž můžu
Musím teda ale říct, že Melrose byla v prvním díle nastíněná trošku jinak, než se o ní nakonec psalo tady. Každopádně mi ale obě postavy sedly, především jejich naschvály a špičkování. Na Melrose jsem ocenila, jak se nenechala ničím rozhodit a nebála se sama za sebe postavit.
V knize chyběla nějaká větší akce a drama. Neproběhla ani zápletka. Celý příběh byl velmi pozvolný a jednoduchý, ale přesto se četlo dobře. Taková milá oddechovka
P.S: Žadné dopisy v knize nečekejte jediný dopis, co to obsahuje, je ten na zadní straně obálky (což mě teda malinko zklamalo )

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha PS: Chybíš mi v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených430x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených8x
v Knihotéce267x
v Chystám se číst198x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

láska

Autorovy další knížky

2019  79%PS: Nesnáším tě
2018  74%Nebezpečná iluze
2018  77%Absint
2019  83%PS: Chybíš mi
2021  80%Válka s láskou