Parker: Lovec přehled

Parker: Lovec https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/300495/bmid_parker-lovec-F1I-300495.jpg 4 77 77

Lovec je příběh muže, který udeří na New York jako výstřel z brokovnice. Parker, okraden parťákem a zrazen ženou, kterou miloval, si klestí cestu divokým terénem s jedinou utkvělou myšlenkou - uskutečnit svou chladnou klinicky precizní pomstu... a vzít si zpět to, co mu patří. Legendární kniha Richarda Starka (alias Donalda Westlakea) v komiksovém zpracování cenami ověnčeného Darwyna Cooka. Klasika moderní kriminálky (několikrát zfilmovaná, naposledy s Melem Gibsonem v hlavní roli), příběh pomsty s nelítostným zločineckým profesionálem známým pouze jako Parker v hlavní roli, v nádherném stylovém provedení. "Parker je ten nejikoničtější zločinec, jaký byl kdy stvořen, a rozhodně můj nejoblíbenější." - Ed Brubaker... celý text

Detektivky, krimi Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

The Hunter , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Parker: Lovec. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Morbidus
19.03.2022 4 z 5

Tuto knihu bych byl označil za průměr. Přímočarý příběh o zradě a pomstě, jaký už tu byl mnohokrát. Noirová kresba a slušivá patina stáří. Neporazitelný antihrdina, který vše zázračně zvládá na první dobrou. Klišé... sestavené dohromady tak, že jednotlivé komponenty do sebe zapadnou a příběh dýchá.
Takže proti své vůli jsem nucen dát o hvězdu navíc. Sám si nejsem jistý, co mě přesvědčilo. Snad je to realističnost jednotlivých charakterů. Možná ten černočerný, neproniknutelný pohled samotného Parkera. Nebo možná kombo hardbacku, tvrdých stránek a zažloutlosti papíru. Jistě však vím, že to není díky superlativům na obalu.
Tahle kniha vám buď sedne, nebo ne. Za zkoušku určitě stojí!

RaggamuffinSVK
09.06.2021 4 z 5

Ku knihe Lovec som sa dostal náhodou. Bola súčasťou balíka Linka 451, ktorým som podporil vydavateľstvo Crew počas prvej vlny covidu. Teraz už môžem povedať, že našťastie. Tvrdá väzba s nádherným obalom, jednoduchou no zároveň atmosferickou kresbou a hrubé žlté strany si ma okamžite získali. Príbeh je síce jednoduchý, ide o rýchlu jazdu z bodu A do bodu B bez žiadnych medzizastávok, no noir mi jednoducho sedí. Je to tvrdé, surové a Parker je antihrdina ako sa patrí.


jan14s
21.08.2020 3 z 5

Příběh mě po pravdě moc nenadchnul, klasický příběh zrady a následné cesty za pomstou, kde je hlavní hrdina neporazitelný, byl vcelku předvídatelný. Co musím vyzdvihnout je kresba a celkové provedení knihy. Pro někoho možná fádní kresba, mě nicméně pohltila, to samé kvalita papíru i jeho svázání do svazku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Parker: Lovec v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených76x
v Doporučených4x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech3x

Autoři knihy

Richard Stark (p)
americká, 1933 - 2008
Darwyn Cooke
kanadská, 1962 - 2016