Penis monology přehled

Penis monology https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257885/mid_penis-monology-257885.jpg 3 8 8

„Co by ženy měly vědět, ale muži nechtějí říkat.“ Provokativní text odhalující mužskou chloubu i s příslušenstvím. Odtabuizovává nejintimnější témata aneb Kam by šel váš penis, kdyby se mohl na chvíli utrhnout? Co by váš penis nechtěl vidět, kdyby se v pochvě rozsvítilo? Penis monology je pánská odpověď z Evropy na Vagína monology Eve Enslerové, zpracovaná na podestě výpovědí mužů schopných podat nečekaná svědectví „o něm“, mužské sexualitě i androgenním vztahu k ženám. Přesněji řečeno; o těle obtěžkaném koženým přívěskem a prokleté parádě mezi nohama. Poeticky psaný text je přesně takový, jaký má být; zaujme, potěší a neuráží. Za přispění textů od známých osobností kniha boří snad poslední existující tabu. Autoři dokazují, že penis umí být otevřenější než cokoli jiného.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Penis monology. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

witiko
29.01.2018 5 z 5

Velice inteligentní a vtipné (i když místy i hořké) čtení o těch nejniternějších zkušenostech a prožitcích toho, co to obnáší být mužem a celý život se nechat vést tou mocnou a přitom tak zranitelnou virgulí... Nejen pro muže, kteří si chtějí lépe porozumět, ale i pro ženy, které chtějí lépe rozumět mužům a aspoň chvilku se ocitnout v jejich kůži. Ze všech citátů hodných zapamatování vybírám např. "Ejakulace je antikorozní nátěr duševní konstrukce" :-)

GepardLady
13.07.2015 4 z 5

Knížku jsem dostala a zprvu nevěděla, co si o ní myslet. Byla jsem ale ujištěna, že nejde o žádnou pornografii, že se nemusím bát. A skutečně - jde o inteligentní, místy až poetické čtení, které obsahuje všechno - humorem a nadsázkou počínaje, až po snahu nalézt odpovědi na závažné společenské otázky. Co to všechno má společného s mužským pohlavním orgánem? Nu, přečtěte si, pochopíte :-)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Penis monology v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit3x