Nano přehled

Nano
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177254/nano-177254.jpg 4 81 81

Pia Grazdaniová série

< 2. díl

Pia Grazdaniová, hrdinka předchozího thrilleru Robina Cooka Pojistka smrti (Knižní klub, 2012), se přestěhovala z New Yorku do Colorada a nastoupila do Nano, špičkové společnosti zabývající se nanotechnologiemi. Pocit, že zakotvila v bezpečném přístavu, však brzy vystřídá podezření, že v Nano není vše tak bezchybné, jak se jí snaží namluvit Zachary Berman, majitel a ředitel firmy, kterého Pia na první pohled okouzlila. Po záhadném incidentu s neznámým Číňanem, jehož Pia objeví ležícího na cestě se zjevnými příznaky srdečního záchvatu, avšak Zachary a jeho ochranka ho zakážou nechat vyšetřit v místní nemocnici, se podezření začne proměňovat v jistotu: společnost Nano něco skrývá…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nano. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

myelka
04.05.2021 2 z 5

Za mě slabota, nevtáhlo mě to, spád ani napětí žádné, do čtení jsem se nutila. Děj vázl, příběh se ke konci nerozvíjel a vsuvka s Piiným otcem v podstatě zbytečná.

Kontryhelka
01.12.2020 5 z 5

Všechny knihy od pana Cooka jsou čtivé,pěkně napsané a příběh má spád a švih. Přečetla jsem všechny, i když jsou na jedno brdo, ale jsou jako droga. Musela jsem číst další a další a další dokud jsem je všechny nezdolala. Ale nelituji. Bylo to opravdu pěkné čtení. Občas celkem mrazivé a kolikrát jsem si říkala, zda všechno to zlo, mamon a nelidskost a nedůstojnost, těm záškodníkům stojí za to, aby bylo zničeno tolik životů, rodin a dobré pověsti. A svědomí? to zřejmě ti prevíti ani neví, co je. V Cookových knihách je barvitě vše popsáno a bohužel se to děje i v reálném životě a světě. Ne každý ctí lidské hodnoty a bohužel pro spoustu lidí peníze, pohodlný život a kariéra nesmrdí. Bohužel dobří a poctiví lékaři a lidé,kterým lékařská etika něco říká jsou pronásledováni a usiluje se jim o život. Hlavně aby nezhatili plány těm padouchům. Ale milovníkům tohoto žánru není třeba dalších komentářů. Ti sami nejlépe ví, jaká četba je ta pravá.


Barticek
21.11.2020 3 z 5

Už jsem četla i lepší knížky od Robina Cooka. Jako pozitivum - má to spád a je to čtivé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nano v seznamech

v Přečtených152x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených4x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x