Prokletá komnata přehled

Prokletá komnata
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23018/ples-vlcic-prokleta-komnata-23018.jpg 4 93 93

Ples vlčic série

1. díl >

Strhující román, odehrávající se ve středověku, nás přivádí na francouzský venkov, do kraje Auvergne... Ze svého impozantního hradu tu vládne svým poddaným François de Chazeron, pán z Volloru a z Montguerlhe... který má neobyčejnou zálibu v alchymii a v krásných ženách. Když poprvé pohlédne na půvabnou Isabelu, dceru jednoho ze svých leníků, a dozvídá se, že dívka se bude vdávat, vyžádá si starobylé právo první noci. Isabela se pokusí i se svým snoubencem uprchnout, ale de Chazeron ji dožene, a poté co proti její vůli uplatní své právo, nechá ji uvrhnout do lesa mezi vlky. Mezi ženami z Isabeliny rodiny a vlčí smečkou však existuje zvláštní, tajemné pouto... Autorka rozvíjí příběh plný napětí, lásky a nenávisti, touhy po pomstě i přátelství. ... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Le bal des louves, 1. La chambre maudite , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prokletá komnata. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

annes
15.11.2023 5 z 5

Druhé čtení. Od prvně jsem zapomněla některé souvislosti, ale příběh mě zase dostal. S tajemnem, s vlky. Autorka to prostě umí.

spiderlily
19.10.2023 3 z 5

Kniha není špatná, ale bohužel nenadchla. Nepřilnula jsem k postavám natolik, aby mě zajímalo, co se s nimi stane. Děj byl pomalejší, chybělo mi tam napětí, hlavně v druhé části knihy. Takže když přišel závěr, byla jsem ráda, že už je konec. Druhý díl mě neláká a v porovnání s jinými historickými fantasy, co jsem četla, tak slabší.


Booky84
12.03.2023 4 z 5

Lehce čtivá kniha plná lásky, nenávisti a pomsty. Příběh z Francie v době středověku s prvky fantasy, zajímavá kombinace. Vzhledem ke druhému dílu není kniha úplně uzavřena, tak uvidím, jaké osudy ještě autorka postavám připravila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prokletá komnata v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených152x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených6x
v Knihotéce126x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x