Po stopách Jacka Rozparovače přehled

Po stopách Jacka Rozparovače
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499731/bmid_po-stopach-jacka-rozparovace-evP-499731.jpeg 4 648 648

Hrůzu nahánějící hororový román, jehož příběh je inspirován vraždami Jacka Rozparovače, s neočekávaným vyvrcholením, z něhož tuhne krev v žilách… Sedmnáctiletá Audrey Rose Wadsworthová je dcerou ctihodného šlechtice a nabízí se jí tak život v bohatství a moři dalších výhod. Pod rouškou společenských čajových dýchánků a nákupů luxusních šatů však vede tajný druhý život. Navzdory přáním svého otce a očekáváním společnosti Audrey často utíká do laboratoře svého strýce, kde se věnuje děs nahánějícímu studiu forenzních věd. Když ji práce na tělech brutálně zavražděných žen vtáhne do pátrání po sériovém vrahovi, přivede ji její touha po nalezení odpovědí na samý okraj zlaté klece. Šokující zvraty a obraty, umocněné fotografiemi z této ponuré doby, činí z této prvotiny z pera autorky Kerri Maniscalco, jež se umístila na prvním místě žebříčku nejprodávanějších knih deníku New York Times, vskutku nezapomenutelné dílo.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: ekniha , King Cool
Originální název:

Stalking Jack the Ripper , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Po stopách Jacka Rozparovače. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (171)

MacaVaňková
13.05.2024 3 z 5

Pribeh taky sám o sobě nebyl špatní, ale hlavní hrdinka by potřebovala odbornou pomoc. Nevěděla pořádně co chce, Chtěla abys se k ní chovali jako k sobě rovnému a když to dělali, tak hned byla uhrazena a dotčena že jsou nevychovani.

anavi2009
03.05.2024 2 z 5

No nevím, jestli je to "hrůzu nahanejici hororový roman", spíš mi přišlo, že autorka chce šokovat množstvím nechutností, krve a vnitřností. Přeskakovat jsem stránky a kupodivu mi nic neuteklo. Ten konec mi přišel dost vtipnej, většinou se netrefim,ale tentokrat jsem to přesně čekala.

Naštěstí jsem knihu koupila ve výprodeji za 49 Kč, větší hodnotu to, myslím, nemá.


pavlaK98Q
05.04.2024 1 z 5

Vážně si nepamatuji, kdy naposled mě hlavní hrdinka vytáčela až takhle moc. Její myšlenkové pochody, jsou jeden velký chaos, není schopná sebereflexe, stát si za svým, neví, co chce a na konci knihy na mě působí, že je naprostá pipka. No nic, když už jsem koupila na Dobrovským v Black friday celou sérii, tak si ji taky přečtu, že.... Aspoň se něčím zabavím, než vyjde Woodhill.

všechny komentáře

Související novinky (2)

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022


Knižní novinky (35. týden)

29.08.2021


Citáty z knihy (4)

Proč musím být buď poslušná a mravná, nebo zvědavá a zkažená? Já jsem slušné děvče, i když se ve volném času věnuji studiu vědeckých teorií a pitvání mrtvol.


Smrt se neohlíží na pomíjivé věci jako společenské postavení nebo pohlaví. Přichází si pro krále a královny stejně jako pro prostitutky a zanechává v srdcích jejich blízkých lítost.


„Kéž by tak byl způsob, jak vyléčit tu nejsmrtelnější ze všech nemocí,“ zamumlala jsem si pro sebe. „A to je přesně která?“ Pohlédla jsem na svého bratra a pak znovu uhnula pohledem. Pokrčila jsem rameny. „Smrt.“ ~ Audrey Rose Wadsworthová (str. 103-104)


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Po stopách Jacka Rozparovače v seznamech

v Právě čtených23x
v Přečtených792x
ve Čtenářské výzvě122x
v Doporučených53x
v Knihotéce548x
v Chystám se číst396x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech18x