Navždy s tebou přehled
J. Lynn (p)
Počkám na tebe / Počkám na teba série
Dvěma nespoutaným duším změní život jedna noc… V něco prostě věříte, přestože jste to nikdy nezažili. Například v lásku. Někde tam venku je. Možná i pro Stefanii, která pracuje v tréninkovém centru bojových umění a flirtuje s nádhernými muži, jako je Nick. Tajemství je svede dohromady a před Stefanií se otevírá budoucnost, o jaké se jí nikdy nesnilo – než ji o ni připraví tragédie. Pod Nickovým sebevědomým zevnějškem se skrývá minulost, o níž nikdo nemusí vědět. Báječný vztah se Stefanií to však změní. Stejně rychle jako on kolem sebe bourá zdi, které ho dosud chránily před závazky, ona je naopak kolem sebe staví, aby se ubránila bolesti… a Nickovi. On od ní ovšem odejít nedokáže, protože Stefanie je jediná žena, s níž by si přál žít navždy.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , BaronetOriginální název:
Forever with You, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždy s tebou. Přihlašte se a napište ho.
I když tento díl nebyl tak akční, přesto byl úžasný.Stef s pověstí potvory a záhadný Nick,to nemělo chybu.Tahle série bude patřit mezi moje oblíbené
Kniha Navždy s tebou v seznamech
v Přečtených | 1 163x |
přátelství láska pro ženy rodina USA (Spojené státy americké) těhotenství
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Stefanie a Nick. Priznam, ze ju som nemala moc rada, no ukazalo sa, ze je dobra. A Nick, och no dalsi skvely muz v serii