Vzdej se mi přehled

Vzdej se mi https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248994/bmid_wait-for-you-vzdej-se-mi-OBT-248994.jpg 4 866 866

Neobyčejná servírka se zvláštním vkusem na trička Roxy a policejní důstojník Reece Anders spolu před jedenácti měsíci strávili noc. Ona je do něj zamilovaná už od patnácti a on si přeje, aby k té společné noci nikdy nedošlo. Roxy se ho jednou provždy vzdala, ale minulost a budoucnost se střetnou a ona je nucena spolehnout se na muže, který jí už dvakrát zlomil srdce. Charlie, její nejlepší kamarád z dětství, tráví jako oběť násilného zločinu už několik let v léčebně a člověk, který ho tam dostal, byl propuštěn z vězení a chce svůj skutek odčinit. Roxy si není jistá, jestli je schopná odpuštění, a když začne dostávat děsivé vzkazy a stane se terčem narůstajícího násilí, myslí si, že ví, kdo za to může. Ten, kdo už jeden život zničil. Reece však o tom tak přesvědčený není. Výhrůžky se mu zdají příliš osobní. Přestože mu Roxy nevěří, není ochoten dovolit, aby jí někdo ublížil. Ani on sám. Už to s Roxy víc než jednou pokazil a netouží po tom, aby se historie opakovala.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Fall with Me , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzdej se mi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (123)

Ála1968
02.01.2024 5 z 5

Tahle série prostě nemá chybu.Každý příběh je skvělý a moc se mi líbí,jak se předchozí páry objevují v dalším a dalším příběhu.

sssimkova
01.04.2023 4 z 5

Můj první počin od autorky, už nejsem moc příznivec knih z vysokoškolského prostředí, tak jsem chtěla zkusit "normální" pracující hlavní hrdiny a bylo to super. Stylem vyprávění autorka asi nebude můj top autor, ale trochu mi styl psaní připomínal autorku Lindu Howard, kterou miluji a která nám trochu stárne. Komu se kniha líbila tak zkuste od Lindy knihu Začátek sezóny, já tam tu podobnost trochu vidím.


alzbeta2843
12.02.2023 5 z 5

Wau príbeh sexy policajta a roztomilej servírky! Túto dvojcu som si zamilovala už z predošlého dielu a veľmi som sa na ich príbeh tešila. Musím povedať, že autorka sa prekonáva každým dielom. Zpočiatku som si myslela, že príbeh sa bude točiť len okolo ich hate to love vzťahu, ale autorka do príbehu zakomponovala i vyrovnávanie z minulosťou ako v predošlých dieloch. V tomto prípade pridala ešte trochu napätia a knihu som nevedela odtrhnúť.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzdej se mi v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených1 387x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených62x
v Knihotéce383x
v Chystám se číst273x
v Chci si koupit64x
v dalších seznamech14x