Pod dohledem přehled

Pod dohledem https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451616/bmid_pod-dohledem-UM0-451616.jpg 4 155 155

Každý má svoje tajemství. Ale ne vždy je dobře skryté. Melville Heights patří k nejhezčím čtvrtím v Bristolu. Na takovém místě se přece brutálně nevraždí. Jenže… každý tu má svoje tajemství. A každý je trochu pod dohledem. Toma Fitzwiliama, ředitele školy, mají všichni rádi, i jeho nová sousedka Joey Mullenová se do něj rychle zamiluje. Je přesvědčená, že o jejím poblouznění nikdo neví, jenže Tomův syn Freddie bedlivě sleduje dění v blízkém okolí a neunikne mu, že se Joey vůči jeho otci chová zvláštně. O pár ulic dál bydlí studentka Jenna, která má podezření, že ředitel není až tak bezúhonný, jak se zdá. Projevuje nezvyklou náklonnost její nejlepší kamarádce a Jennina máma je přesvědčená, že jí Fitzwilliam ztrpčuje život. A už dvacet let před těmito událostmi se jistá školačka v tajném deníku vyznává z lásky ke svému pohlednému mladému angličtináři…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Watching You , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod dohledem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (62)

TinaBookBlog
05.01.2024 4 z 5

Čtvrť Bristolu, ve které žije několik obyčejných, podivných a ještě podivnějších osob zasáhne nečekaná smrt, konkrétně dojde k vraždě. Tohle není bůhví jak překvapující zápletka. Kniha začne rovnou nalezením těla, ale následně se vrátí o x měsíců zpět a vypráví události před ní. Postupně se dostaneme k datumu vraždy a následně dojde k odhalení. Tento styl napsání mě zaujal a sedl mi.

Místy se děj trochu vlekl. Místy se mi zdálo, že se na některé informace trochu pozapomnělo nebo jsem možná jen byla nepozorná . Během čtení jsem uvažovala o slabším hodnocení, nicméně kniha má některé zajímavé zvraty. Zároveň jsem uvítala různorodost postav, která ale nebyla přemrštěná a v postavách se neztrácíte.

Samotná zápletka a její postupné vysvětlování mě bavilo. Nebyla jsem si úplně jista pachatelem, což prodloužilo mé napětí. Nicméně cca od 2/3 už opravdu tušíte, co a jak. Čtení je to ale zajímavé, takže mohu doporučit.

martina2540
14.12.2023 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, byla o obyčejných lidech a přitom neobyčejná. Doporučuji


Schary
06.11.2023 4 z 5

Čtivá kniha, ve které se toho až tak moc neděje, ale přesto se od ní špatně odchází...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pod dohledem v seznamech

v Přečtených189x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených9x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst137x
v Chci si koupit69x
v dalších seznamech4x