Pod hladinou přehled

Pod hladinou
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516602/bmid_pod-hladinou-1Xq-516602.png 4 321 321

Desítky metrů pod vlnami oceánu vyčkává hřbitov Před lety se během rutinní zaoceánské plavby beze stopy ztratila SS Arcadia. Vyslala sice podivné, pomatené volání o pomoc, ale parník ani nikdo z lidí na palubě se nikdy nenašel. O sto let později vrak lodi konečně objevili více než pět set kilometrů od její zamýšlené trasy mlčenlivý hřbitov hluboko pod hladinou oceánu, který dychtivě čeká na první známky života. Cove a její potápěčský tým získal povolení rezavějící trup Arcadie prozkoumat. Jejich cíl je jasný: prohlédnout vrak, všechno natočit a pokud možno zjistit, jak a proč tato údajně nepotopitelná loď klesla ke dnu. Arcadia se však ještě nenabažila smrti. Pod hladinou číhá něco temného a hladového. Cove a její tým mají omezené zásoby kyslíku a loď se kolem nich pomalu uzavírá. Budou se muset probojovat na svobodu z nevýslovné hrůzy, která se je zoufale snaží polapit. Protože až budou uvěznění pod vlnami oceánu, už nebude cesty zpět.... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Fobos
Originální název:

From Below , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod hladinou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (103)

Marty.M293
předevčírem 4 z 5

Moje druhá kniha od autorky (po Kořisti) a stejně jako předtím: Darcy dokáže absolutně skvěle budovat atmosféru, pohrávat si se čtenáři a vnutit jim strach. Taky má velmi rozmanité, snadno zapamatovatelné postavy, které člověku rychle přirostou k srdci. Nicméně v tomhle případě byl už závěr možná příliš natahovaný. Od asi poloviny knihy už nepřišel žádný velký šok ani strach a člověk jen čekal, jak postavy vyplavou. Navíc, vzhledem k okolnostem, už spolu postavy moc nemohou komunikovat a je to spíš akce, což...tomu taky trochu ubírá. Celkově, ale super.

micha-ella
26.05.2024

Ach to byla blbina! Nedávám žádnou hvězdičku, protože jsem to nepřečetla, ale od poloviny přeskákala. Tuhle autorku už obejdu velkým obloukem.


m2056
23.05.2024 2 z 5

Kniha se nečte špatně začátek je dobrý ale pak kniha je taková utahaná pořád je to stejný a děje se tam pořád toho hodně ale je to stejný první ponor až poslední jen tam tam ožívají mrtví. Bohužel mě to přišlo hodně nataženo. Můj názor slabší průměr.

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejprodávanějších knih (36. týden)

13.09.2023


10 nejprodávanějších knih (35. týden)

06.09.2023


Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)

13.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pod hladinou v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených382x
ve Čtenářské výzvě43x
v Doporučených13x
v Knihotéce237x
v Chystám se číst217x
v Chci si koupit64x
v dalších seznamech9x