Podnikavá dívka přehled

Podnikavá dívka
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521213/bmid_podnikava-divka-6518260cac398.jpg 4 74 74

VŠICHNI TOUŽILI PO JEJÍM ŽIVOTĚ. JEN JEDEN SI PŘÁL JEJÍ SMRT. Hanna poznala April během studií na Oxfordské univerzitě. Bystrá, akční a bohatá, ale také zlomyslná dívka Hannu okamžitě okouzlila nejen svým sebevědomím, ale i oslnivým životním stylem horních vrstev. Ještě s hrstkou dalších studentů – Willem, Hughem, Ryanem a Emily – pak tvořili nerozlučnou partu… alespoň dokud Hanna na konci prvního ročníku nenašla April mrtvou. O deset let později John Neville, oxfordský vrátný odsouzený za Aprilinu vraždu, umírá ve vězení, a Hanna se konečně chystá na dávné trauma zapomenout. Jenže současně vyplouvá na světlo zcela nová skutečnost, možná svědčící o Nevillově nevině, a s ní i hrozivá myšlenka: pomohla tenkrát Hanna usvědčit nepravého? Jestli chce ještě někdy najít klid, musí se Hanna znovu sejít se starými přáteli a ponořit se hluboko do tajemství Apriliny smrti. Přitom však zjišťuje, že její bývalí spolužáci toho mají mnoho co skrývat. Možná dokonce i vraždu... ___ Strhující psychologický thriller z univerzitního prostředí od autorky bestsellerů Chata v horách a Otočení klíčem.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

The It Girl , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podnikavá dívka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

martineden
04.06.2024 3 z 5

Studentské univerzitní příběhy - to je moje. Moc mě to bavilo, napínavé to bylo, ale ten konec mě zklamal. Uch! Uch! (Mimochodem, co to je za slovo?)

m_martina
04.06.2024 4 z 5

Kniha se mi nelíbila tolik jako jiné, které jsem už od této paní spisovatelky četla. Ale taky to mohlo být tím, že mi bylo líto člověka, nespravedlivě odsouzeného za vraždu, kterou nespáchal. Přestože nebyl vůbec sympatický, svůj osud si nezasloužil. A skutečného vraha jsem neodhalila, ten byl opravdu prohnaný a hodně dlouho mu to procházelo. Nakonec tedy dávám pouze o jednu hvězdu méně, protože kniha je přece jen čtivá.


gordon13
30.05.2024 5 z 5

Mám hodně ráda napínavé příběhy ze studentských let, asi tam roli
hraje nostalgie, potvora jedna!
A tento mi přišel dost povedený. Už druhá kniha R.W. co mě velmi potěšila!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Čas lovu, Naše vina a další knižní novinky (43. týden)

22.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Podnikavá dívka v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených3x
v Knihotéce85x
v Chystám se číst102x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech2x